Betekenissen Tarotkaarten Rider Waite

Klik op een tarotkaart hieronder, om de betekenis te lezen. Dit zijn de basis tarotbetekenissen voor de Rider Waite Tarotkaarten.

Wanneer je de tarotkaarten wilt leren lezen, kan ik je mijn zes stappen methode, van harte aanbevelen. Deze methode vormt ook de basis van de unieke Tarot Cursus voor Beginners van Tarot Stap Voor Stap.

Wil je de kaarten dieper leren kennen, lees dan ook de beschrijvingen bij Tarotkaarten kleuren en de andere artikelen op mijn site. Een uitstekend hulpmiddel voor verdieping is de Tarotcursus De Verdieping.

Onder iedere Rider Waite tarotkaart, kun je de Ator Tarot-versie vinden, een cartoon-versie van de standaard Rider Waite. Daaronder heb ik een vergelijking opgenomen tussen de Rider Waite tarotkaart met dezelfde kaart uit Morgan Greer Tarot. En daaronder bij een deel van de kaarten een vergelijking met de Shadowscapes Tarotkaarten.

De beste methode om de kaarten goed te leren kennen, is om veelvuldig ‘de kaart te leggen’. Op de pagina tarotlegpatronen kun je allerlei legpatronen vinden om mee te oefenen. Lees ook het artikel hoe je een verhaal maakt van de getrokken tarotkaarten. Succes!

Tarot Kennis Quiz
Test je kennis van Tarot op de pagina Tarotkaarten Betekenissen Quiz. Hier kun je voor iedere tarotkaart een vraag vinden en bedenken welke tarotkaart er het beste bijpast. Veel plezier.
Zoek je een mondelinge tarotcursus?
Op maandag 17 januari 2022 start er weer een Mondelinge Online Cursus Tarot voor Beginners via Zoom. Belangstelling? Klik dan hier voor meer info.

Meer info

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00