Een Duivels tarotlegpatroon

tarot lezing duivel

Tarot legpatroon (spread) De Duivel kun je kiezen als je bijv. De Duivel hebt getrokken in een legging en niet goed weer waar je aan vast zit en hoe je je kunt bevrijden. Geschikt voor relaties en voor situaties.

Pride Tarot en Pride tarotlegpatroon

De Pride Tarot is een tarot om de LHBTIQ+ gemeenschap te steunen. Aan deze Tarot hebben 45 kunstenaars meegewerkt. Er is ook een tarotlegging gebaseerd op de regenboogvlag die we hier voor je hebben uitgewerkt.

Matigheid uit de Prisma Visions Tarot

tarotkaart matigheid uit de Prisma Visions Tarot

Matigheid uit de Prisma Visions Tarot duidt op matigheid. Alles met mate is zoeter dan overdrijven. Deze matigheid spoort je ook aan om te delen vanuit je overvloed. Maar wanneer heb je genoeg?

De Dood uit de Prisma Visions Tarot

tarotkaart de dood uit de prisma visions tarot

Tarotkaart De Dood uit de Prisma Visions Tarot laat een skelethand zien die een witte roos vasthoudt. De betekenis is gelijk aan de Rider Waite tarotkaart De Dood, dat door iets ouds wat je niet meer dient, te laten gaan, er ruimte komt voor iets nieuws.

Basis Volle Maan Tarotlegpatroon

volle maan tarotlegpatroon geschikt voor iedere volle maan

Basis Volle Maan Tarotlegpatroon dat je kunt gebruiken voor iedere volle maan. Het geeft inzicht in invloed, betekenis en uitwerking van de volle maan in kwestie. Het is een beknopte legging, maar geeft je wel een totaal inzicht van een volle maan op een specifieke datum.

Kracht in de Prisma Visions Tarot

tarotkaart de kracht uit de prisma visions tarot

Op Tarotkaart de Kracht uit de Prisma Visions Tarot zien we een troep leeuwen die brullend dezelfde kant op gaan. Is dat om de op de achtergrond afgebeelde figuur te helpen? Of denken de leeuwen dat ze achterna gezeten worden door een gevaarlijke zwarte schim die in feite niet bestaat?

Tarotkaart De Keizer uit de Prisma Visions Tarot

Tarotkaart de Keizer uit de Prisma Visions Tarot

Tarotkaart de Keizer uit de Prisma Visions Tarot is een Keizer om van te houden. Hij bouwt je op! In dit bericht kun je ook lezen hoe ik tarotkaarten bestudeer die voor mij nieuw zijn. Dat wil zeggen geen Rider Waite, maar uit een ander tarot deck.

Met Tarot je Spirituele Pad onderzoeken

Dit is een tarotlegging om je spirituele pad te onderzoeken. Het is een leuk legpatroon en je hebt er geen specifieke vraag bij nodig. Het Spirituele Pad Tarotlegpatroon De betekenissen van de posities zijn: Wat is het volgende op mijn spirituele pad? Wat is belangrijk voor mij op mijn spirituele pad? Wat moet ik vermijden …

Lees verder

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00