Tarotkaarten interpreteren, hoe maak je het verhaal

tarot hoe maak je een verhaal van de tarotkaarten onderling

Zo maak je een verhaal van de getrokken Tarotkaarten. Het is niet moeilijk wanneer je iedere kaart beschouwt als een paragraaf in het verhaal. Iedere paragraaf volgt een standaard format. Benoem de positie en de kaart. Leg uit wat de kaart betekent. Spits de betekenis toe op de vraag van de vragen. Het verhaal gaat zich dan als vanzelf ontvouwen.

Nieuwe Maan Tarot Spread

Gebruik de Nieuwe Maan Tarot Spread rond nieuwe maan. De periode van nieuwe maan is vaak een goed moment om iets nieuws te beginnen of om even te kijken of je nog wel op de goede weg bent. Met voorbeeld tarotlezing.

22 Tarot Spreads voor 3 tarotkaarten

Tarot leggen drie tarotkaarten verleden heden toekomst

In deze blog krijg je een overzicht van 22 tarot spreads voor 3 tarotkaarten. Legpatronen met 3 tarotkaarten zijn gemakkelijke te behappen en kunnen onwijs veel informatie geven. Geschikt voor zowel beginnende als gevorderde tarotlezers.

Het Oordeel uit de Prisma Visions Tarot

Tarotkaart Het Oordeel is de grote wakker schudder en hier wordt dat extra benadrukt. Je kunt stagneren in de duisternis of het licht opzoeken en bijbehorende verjonging. De afgebeelde vortex voelt als een soort van levenselixer.

Betekenis Volle Maan 22-08-21 voor jou

Rider Waite Tarotkaart Kelken Page

16 tarotlezingen voor de volle maan van 22 augustus 2021 met tarothofkaarten als ingang voor je tarot reading. Deze video’s bevatten zoveel informatie over met name de tarot hofkaarten dat je het een workshop Hofkaarten Leren Lezen of verdiepen zou kunnen noemen.

De Ster uit de Prisma Visions Tarot

tarotkaart de Ster uit de prisma visions tarot

De Prisma Visions Tarotkaart De Ster duidt op hoop. Dit is gelijk ook de belangrijkste betekenis van deze kaart. die al sinds het begin van het ontstaan van de Tarot aan deze grote arcana kaart gegeven wordt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00