Pick-a-card tarot reading, nieuwe maan 1-2-2022

Pick-a-card tarot readings voor de nieuwe maan in aquarius (waterman) van 1 februari 2022. Er zijn weer vier stapeltjes uit te kiezen die antwoord geven wat deze nieuwe maan voor jou te betekenen heeft.

Pick-a-card Tarot Reading: Boodschap van je beschermengel

pick a card boodschap van beschermengel

De boodschap van je Beschermengel tarotlegging is een legging waarbij je een tarotkaart die trekt die informatie geeft over het thema of de vraag waar je mee zit. Verder trek je nog een Engelenkaart en een Pandorakaart voor info van je beschermengel en je persoonlijke duiveltje. Bekijk de voorbeelden voor meer info.

Volle Maan in Kreeft 18 januari 2022

Pick a Card Tarot Readings voor de volle maan van 18 januari 2022 inclusief een moonology orakelkaart. Kies het stapeltje dat je intuïtief het meeste aanspreekt en klik vervolgens op de plus bij het betreffende stapeltje voor jouw tarotlezing. Een mooie tarotkaart om te visualiseren is De Grote Grijze Uil – De Maan – uit de Animal Totem Tarot.

Grote Grijze Uil – De Maan uit de Animal Totem Tarot

animal totem tarot maan tarotkaart grote grijze uil

De Grote Grijze Uil is tarotkaart de Maan uit de Animal Totem Tarot. Deze uil vraagt je te kijken waar in de maancyclus je bent. Is het nieuwe maan, volle maan, afnemende maan? Alles is altijd aan verandering onderhevig en de aanpak van een project of iets dergelijks is afhankelijk van waar in de cyclus van manifestatie je project is.

Van oud naar nieuw met de Animal Totem Tarot

pick a card tarot reading met animal totem tarot dieren

Pick A Card tarot readings om van je oude realiteit in je nieuwe realiteit te stappen om moeiteloos je nieuwe realiteit te kunnen manifesteren. Voor ieder stapeltje zijn 3 Rider Waite Tarotkaarten getrokken. Ter afsluiting is een Animal Totem tarotdier getrokken om te visualiseren. Hierdoor krijgt de pick-a-card algemene tarotlezing een heel persoonlijk element.

Capibara – Kelken Vijf uit de Animal Totem Tarot

capibara kelken vijf animal totem tarot

Tarotkaart de Capibara uit de Animal Totem Tarot gaat evenals zijn tegenhanger Kelken Vijf uit de Rider Waite Tarot over verlies. Er staan nog Kelken overeind, het leven gaat door. Hoe moeilijk het ook is, pak die kelken aan.

Tarot hofkaarten geven advies

Advies vragen aan de Tarot Hofkaarten Stel je voor dat je niet precies weet wat je moet doen en je zou graag advies willen, maar je weet niet aan wie je advies moet vragen. Je weet al wat je moeder en vader gaan zeggen en dat helpt je niet verder. Je beste vriend(in) had ook niets …

Lees verder

Betekenis Nieuwe Maan 2-1-22 voor jou

nieuwe maan 2 januari 2022

Wat betekent de eerste nieuwe maan van 2022 voor jou! Dit is een goede tijd om je planning voor 2022 rond te krijgen en de tarotkaarten kunnen je daarbij helpen met inzichten en inspiratie. Daarbij kun je nu ook een Moonology Orakelkaart trekken om je tarotlezing nog meer diepgang te geven.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00