Shadowscapes Tarot

Een Magisch Tarot Schaduwlandschap

Shadowscape betekent schaduwlandschap en iedere tarotkaart in de Shadowscapes tarot heeft een dromerige kwaliteit. Een kaart kan gezien worden als een schaduwbeeld van de werkelijke wereld, een aanwijzing van je onbewuste, vanuit je intuïtie over waar je nu staat en toekomstige ontwikkelingen.

Shadowscapes tarotkaarten

Barbara Moore zegt in de introductie over deze Tarot:

“Dit magische deck verdient een magisch moment, een moment tussen jou en het spel. Het is van belang om een eerste indruk van elkaar te vormen. Iedere kaart in dit deck is als een deur die werelden kan openen.”

Ervaar zelf de magie van de Shadowscapes Tarot

Trek een kaart uit dit mooie deck door op de knop hieronder te klikken. Denk wel eerst even aan je vraag, zodat je weet waar de Tarot je antwoord op geeft.

 

Visualiseer een tarot kaart en zoek dan pas de betekenis op

Om de Shadowscapes Tarot the leren kennen, wordt aangeraden om het volgende te doen:

Je neemt een kaart en kijkt naar de afbeelding, laat deze helemaal tot je doordringen, geniet van de eenvoudige schoonheid. Kijk er zo lang naar dat je de tarotkaart met je ogen dicht, voor je kunt zien. Wanneer dat gelukt is, stap dan (met ogen dicht) in de kaart. Stel je voor hoe het voelt, hoe het ruikt, hoe het klinkt. Ervaar het. Als je je avontuurlijk voelt kun je ook de interactie aangaan met de afgebeelde figuur. Stap weer uit de kaart, doe je ogen open en schrijf snel je ervaringen op.

Lees dan pas de betekenis van de kaart in het bij de kaarten geleverde boek (Engels) en/of hier op de site in het Nederlands. Bij betekenis staat mijn vertaling uit het bij de kaarten geleverde boek. Dit deel staat tussen aanhalingstekens. Daaronder heb ik mijn indrukken en ervaringen met de betreffende kaart toegevoegd.

Veel plezier met de studie van de Shadowscapes Tarot. Het kost wat tijd, maar de Shadowscapes is het meer dan waard! Bovendien kun je door het bestuderen van de Shadowscapes ook je kennis van de Rider Waite Tarot verdiepen. Want hoewel de Shadowscapes tarotkaarten er heel anders uitzien, zijn er wel degelijk raakvlakken met de Rider Waite Tarot.

Klik op een kaart hieronder voor een uitvergrote afbeelding van die tarotkaart en de betekenis van die kaart. Ik heb ervoor gekozen om de Shadowscapes tarotkaarten bij de vertaling extra groot te plaatsen, zodat je de verschillende elementen op de kaart goed kunt zien.

De vertalingen van deze fantastische Shadowscapes Tarotkaarten kun je nu hier downloaden als PDF.

 

 

Wellicht ook interessant voor jou

  • Waar kan ik Tarotkaarten kopen?
  • Overzicht van Rider Waite Tarotkaarten. De beschrijvingen van de Rider Waite kaarten worden onderop gevolgd door beschrijvingen van de Morgan Greer Tarotkaarten.
  • Een erg geschikt tarotspel voor zowel beginners als gevorderden is The Housewives Tarot. Ik ben nog steeds erg onder de indruk over de bruikbaarheid van deze tarot en gebruik die dagelijks voor het trekken van een Tarot dankbaarheidskaart.
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00