Overzicht Housewives Tarot

De Housewives Tarot geschikt voor dagkaarten trekken

En ook super voor het trekken van tarot dankbaarheidskaarten

Ik werk nu sinds een tijdje met de Housewives Tarot en vind deze heel geschikt voor het trekken van dagkaarten en dankbaarheidskaarten. Het is een tarot die gaat over het dagelijkse leven. Over relaties, huishouden, carrière, zorgen voor jezelf en anderen en allemaal van dat soort dagelijks gedoe.

Ik trek ‘s avonds een kaart voor de volgende dag en die schrijf ik op, want ik vergeet bijna direct weer welke kaart ik getrokken heb. De volgende avond ga ik kijken hoe die kaart overeenkomt met mijn dag. En dat schrijf ik ook op. Daarna schrijf ik minstens 5 dingen op waar ik dankbaar voor ben en dan trek ik een dankbaarheidskaart. Daardoor zie ik vaak nog meer om dankbaar voor te zijn. Wat mij is opgevallen, is dat de dankbaarheidskaart mij vaak leerprocessen en andere onderliggende zaken duidelijk maakt, waar ik mij niet zo van bewust was. Door mij daar wel bewust van te zijn, kan ik er veel meer mee. Ik heb hier over geschreven bij de Housewives Magiër bijvoorbeeld.

Zelf de kracht van de Huisvrouwen Tarot ervaren? Dat kan. Bedenk eerst waarom je de tarotkaart trekt, wat je vraag is. Heb je een vraag waar je antwoord op wilt, of is dit je dagkaart of dankbaarheidskaart? Klik dan op de knop hieronder.

Overzicht

Hieronder een overzicht van alle Housewives Tarotkaarten met hun steekwoorden. Klik op een kaart voor de vertaling uit het kleine boekje dat met de kaarten geleverd wordt. Bij sommige tarotkaarten heb ik ook mijn persoonlijke ervaringen met die kaart als dagkaart en/of als dankbaarheidskaart beschreven.

Wellicht ook interessant voor jou

  • Waar kan ik Tarotkaarten kopen?
  • Overzicht van Rider Waite Tarotkaarten. De beschrijvingen van de Rider Waite kaarten worden onderop gevolgd door beschrijvingen van de Morgan Greer Tarotkaarten.
  • Bekijk ook eens de sprookjesachtige Shadowscapes Tarot. De Shadowscapes Tarot lijkt op de Rider Waite, maar de afbeeldingen zijn dusdanig anders, dat het toch meer een deck is voor gevorderden dan voor beginners. Maar wil je je kennis van de betekenissen van de tarotkaarten verdiepen, dan is de Shadowscapes daarvoor uitermate geschikt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00