Tarot Stap voor Stap is een site van Purser Design
en Nelly van der Werff

Nelly van der Werff is naast tarotdeskundige, ook Reiki Master, Law of Attraction specialist, student van Serge Kahili Kings variant van Huna en fan van Eckhart Tolle. In 2005 heeft zij The School of The Work van Byron Katie gedaan. Zij geeft tarotcursussen sinds 1996 en heeft al het cursusmateriaal dat op deze site wordt aangeboden, zelf geschreven.

tarotkaarten en Nelly van der Werff
Nelly van der Werff

“Tarot is mijn passie. Ik vind het leuk om onderzoek te doen naar waarom tarotkaarten betekenen wat ze betekenen. Hiervoor verdiep ik mij in tarot symboliek, achterliggende filosofieën en esoterie, en de geschiedenis van de tarot.

Ik geef ook graag mijn kennis door en de website Tarot Stap voor Stap is hiervan het resultaat. Hier is veel informatie te vinden voor zowel beginnende als gevorderde tarotlezers. Je kunt gratis een tarot dagkaart trekken en je kunt op tarotcursus komen in de prachtige online cursus omgeving.”

– Nelly van der Werff

Op Tarot Stap voor Stap kun je terecht voor de unieke thuisstudie Cursus Tarot voor Beginners en andere tarotcursussen, en voor het lezen van heel veel informatie over Tarot. Als je vragen hebt over Tarot, aarzel dan niet om contact met Nelly op te nemen.

Over de Rider Waite Tarotkaarten op deze site

De Rider Waite Tarotkaarten op deze site zijn de zwart/wit kaarten uit het boek van Waite: The Pictorial Key of the Tarot  ingekleurd door Jeffrey Purser. Het copyright op deze versie van het Rider-Waite-Smith tarot deck berust bij Jeffrey Purser. Gebruik zonder schriftelijke toestemming is niet toegestaan.

Sinds 1 januari 2013 rust er geen copyright meer op het boek The Pictorial Key of the Tarot van Arthur Waite, en daarom ook niet meer op de zwart/wit kaarten uit dat boek. Voor ingekleurde kaarten rust het copyright bij degene die ze heeft ingekleurd of voor het inkleuren heeft betaald.

Het copyright van De Rider Waite versie die Nelly op de foto in haar hand heeft, ligt bijvoorbeeld bij US Games Systems, wereldwijd de grootste uitgever van tarotkaarten.

Alle artikelen op deze site zijn geschreven door en derhalve copyright Nelly van der Werff. Gebruik zonder schriftelijke toestemming is niet toegestaan. Refereren aan artikelen of delen daarvan gebruiken op je website, is uiteraard wel toegestaan, mits je een link plaatst naar het betreffende bericht op TarotStapVoorStap.nl

Zelf tarot leren lezen?

Als je Tarot wilt leren lezen, kun je het beste beginnen met de Rider Waite Tarot. Dit zijn wereldwijd de meest verkochte tarotkaarten en er is volop informatie te vinden over deze kaarten: als cursus, op blogs en in boekvorm. Wanneer je de Rider Waite kunt lezen, is het redelijk gemakkelijk om ook andere Tarots te leren lezen.

Video Zoom Cursus Tarot voor Beginners van Tarot Stap voor Stap


Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00