Van oud naar nieuw met de Animal Totem Tarot

In je nieuwe realiteit stappen met Tarot

Wanneer je rond het begin van 2022 goede voornemens of plannen en doelen hebt geformuleerd, dan valt het vaak niet mee om je aan die voornemens te houden en die plannen en doelen vorm te geven.

Dit heeft er mee te maken, en dit is echt een belangrijk inzicht, dat je hele ‘wezen’, je zijns-toestand of hoe je dat wilt noemen, nog vast zit in de oude realiteit en dus automatisch vervalt in het oude. Je hoofd is misschien wel klaar voor het nieuwe en je was enthousiast over ja plannen en doelen toen je ze bedacht en opschreef, maar je zit nog op de automatische piloot van de oude situatie, waardoor je dus als het ware gevangen zit in het oude. En omdat we ons dat vaak niet realiseren, gebeurt er helemaal niks. En vaak vergeten we zo’n plan of voornemen ook heel gemakkelijk, want het zit niet in je systeem.

Creëer een nieuwe rivierbedding

Ik zie dit een beetje als water dat moeiteloos door een rivierbedding stroomt. Wil je dat het water ergens anders naar toe stroomt, dan is het zaak om de bedding te verleggen. Dat kost tijd en inspanning. Maar wanneer die bedding klaar is zal het water met gemak door de nieuwe bedding stromen en er niet naar talen om terug te willen naar de oude bedding. Om niet meer automatisch in het oude te vervallen is het dus handig om als het ware een nieuwe bedding te creëren. Nog beeldender is het misschien om je het zo voor te stellen. De rivier loopt van punt A naar B en je wilt eigenlijk dat het stroomt van A naar C. Dat gaat dus alleen maar gebeuren wanneer je een nieuwe rivierbedding graaft. Je kunt wel wensen, affirmeren enzovoort maar dat water blijft stromen van A naar B. Het heeft een fysiek pad nodig.

Nieuw neurologisch pad

Om van je oude realiteit in je nieuwe realiteit te stappen is het dus nodig om een nieuwe rivierbedding te maken en dat is een neurologisch pad dat je kunt creëren door visualisatie. Je kunt een nieuwe film maken, zoals ik beschreven heb in het blog over Tarotkaart De Ster – jij als regisseur. Nu is het probleem dat we het nieuwe niet kunnen zien, niet kunnen voelen, niet kunnen proeven, niet kunnen ruiken, niet kunnen horen. We hebben het nog niet, dus hoe moeten we weten hoe het eruit ziet? Nu hoef je het niet per se te zien. Het is alleen belangrijk dat je er vertrouwen in hebt dat het zich gaat manifesteren.

Rider Waite Tarotkaart De Zegewagen

Er zijn mensen die van nature direct in een nieuwe gewenste realiteit stappen. Ze beginnen een project, een praktijk, webshop of wat dan ook en alles gaat moeiteloos en vanzelf. Ze zien zichzelf zegevieren.

Rider Waite Tarotkaar Pentakels Vijf

Een ander denkt dat een eigen praktijk wel leuk zou zijn, maar hoe doe je zoiets?. Het eerste waar je tegen aanloopt is al dat idee dat je het niet weet hoe en dat je het niet kan. Dan is er nog het probleem van hoe kom je aan klanten. Die komen niet vanzelf aanwaaien. De mensen die van nature in hun nieuwe realiteit stappen, die maken zich daar niet druk om. Die klanten komen vanzelf.

Voel je je over je gewenste realiteit zoals de wagenmenner op tarotkaart De Zegewagen of voel je je als de twee armoedzaaiers op Tarotkaart Pentakels Vijf?

Gebruik het zintuig dat je het gemakkelijkst afgaat

Er is nog iets dat belangrijk is, en dat is dat we vaak zeggen dat je dit of dat moet kunnen zien! Maar zelfs wanneer we zeggen dat je iets kunt visualiseren, bedoelen we niet per se ‘zien’. Hoe iets er in de toekomst uit zal zien, is moeilijk om je voor te stellen. Maar je kunt het vaak wel voelen! Het gaat om het gevoel te creëren van innerlijke zekerheid dat je je doel gaat bereiken. Vaak is voelen gemakkelijker.

Voor wie zijn deze tarot readings?

De onderstaande Pick-a-Card tarot readings zijn dus bedoeld voor mensen zoals ik, die moeite hebben met de overstap van de oude realiteit naar de nieuwe realiteit die nodig is om je plannen of wensen te realiseren. En ook voor iedereen die graag een visualisatie wil proberen met een Animal Totem Tarot dier.

Voor de Pick-a-Card tarotlezingen, heb ik vier tarotlezingen van ieder drie Rider Waite tarotkaarten uitgewerkt. Aan het eind van iedere lezing heb ik een tarotkaart getrokken uit de Animal Totem Tarot omdat deze dieren zo leuk zijn om te visualiseren en verrassend goed advies geven, zoals ik heb ondervonden toen ik de Wasbeerhondjes visualiseerde en ook de Os die een kar vol huisraad trekt.

Ik heb de Pick-a-card tarotleggingen voor je uitgeschreven en de visualisatie voor je opgenomen.

Pick-a-card tarot readings met persoonlijke tintje
Door de toegevoegde visualisaties met Animal Tarotkaarten, krijgen de van nature algemene pick-a-card tarotlezingen een heel persoonlijk element.

Dus, kun je wel wat hulp gebruiken om in je nieuwe gewenste realiteit te stappen? Kies dan het stapeltje dat je aanspreekt om je op weg te helpen om van 2022 het mooiste jaar ooit te maken! Je vindt je lezing hieronder door op het plusje bij het door jou gekozen stapeltje te klikken.

Geen Pick a Card, maar zelf je tarotkaarten trekken
Als je geen Pick-a-Card tarotlezingen wilt, maar liever zelf je tarotkaarten trekt, dan kun je de Pick-a-Card lezingen als voorbeelden gebruiken. Om een Animal Totem Tarot kaart te trekken kun je heel gemakkelijk de Animal Totem Tarot App van Fool’s Dog downloaden naar je telefoon voor ongeveer € 5,–. Of je kunt het fysieke deck kopen bij Bol.com. Als alternatief kun je een Rider Waite tarotkaart trekken, of een kaart uit een andere tarot, en die visualiseren.
pick a card tarot reading met Rider Waite tarotkaarten en een Animal TotemTarot dier om te visualiseren.
Stapeltje 1

De vraag is dus hoe je de nieuwe realiteit, die nieuwe rivierbedding kunt creëren, zodat je je nieuwe realiteit die bij je voornemens, doelen en plannen voor 2022 passen, kan voelen, zien, proeven, ruiken en horen. Hoe ziet je nieuwe realiteit eruit, welke elementen wil je dat die realiteit bevat?

Je drie getrokken Rider Waite tarotkaarten zijn: De Ster, Kelken Drie en Koningin Kelken.

De Ster heeft de hoofdrol in haar eigen leven, is zich bewust van haar krachten van manifestatie en haar verantwoordelijkheid voor haar manifestaties. Ze is geen speelbal, maar een hoofdrolspeelster, ze schrijft haar eigen script. Maar het nieuwe is ook nog pril en jong en moet onderhouden worden om te kunnen groeien, zoals we aflezen aan de jonge plantjes op tarotkaart De Ster.

Kelken Drie wil plezier. Doen wat leuk is, waar je hart van gaat zingen en dansen, waar je plezier in hebt. Het is ook een kaart die vaak verwijst naar het beoefenen van dankbaarheid. Wanneer je iedere dag een klein dingetje doet richting je doel en je daar dankbaarheid voor voelt, zal de rivierbedding zich vanzelf gaan verleggen zodat je vanzelf steeds dichter bij je gewenste realiteit komt.

De Koningin Kelken is spiritueel, paranormaal, leest graag, doet haar eigen ding, houdt van een rustgevende omgeving waar ze weg kan dromen. Ze wil in haar element zijn.  Je kunt je in je element voelen wanneer je een taart bakt, een wandeling maakt, aan je auto sleutelt, met je kinderen een spelletje doet enzovoort. Ik voel me bijvoorbeeld in mijn element bij het schrijven over tarot.

Deze tarotlezing, zoals eigenlijk iedere tarotlezing, vraagt om zelfonderzoek. In hoeverre ben je de Ster in je eigen leven? Het eerder aangehaalde blogbericht over Tarotkaart De Ster – jij als regisseur kan daarbij helpen. Vier je zoals de dames op Kelken Drie je successen hoe klein die ook zijn? Schrijf je dagelijks vijf dingen op waar je dankbaar voor bent?

En hoe en wanneer voel je je de Koningin van Kelken? Houd je van je innerlijke Koningin van Kelken of heb je moeite met die gevoeligheid en dat emotionele van haar?

Zoals ik het zie, zegt De Ster dat het de hoogste tijd is om je nieuwe realiteit helder te krijgen, zodat je die met gemak kunt gaan manifesteren. Zowel Kelken Drie als de Koningin van Kelken kunnen je daarbij helpen. Hun aanwijzingen zijn om te kijken waar je van geniet, wanneer en wat ervoor nodig is om je in je element te voelen. Sommige mensen voelen zich in hun element wanneer ze naar de zee staren, en iemand anders voelt zich in zijn element wanneer die een moeilijk wiskunde vraagstuk oplost. Ik voel me o.a. in mijn element wanneer ik een blogpost maak. Het is dus niet zo dat je toekomst alleen maar bestaat uit dromerijen, er mag best een element van ergens je tanden in zetten bij zitten.

Het getrokken Totemdier dat je kan helpen om je gewenste realiteit helder te krijgen is De Vos (de Magiër) uit de Animal Totem Tarot. Als Magiër verwijst hij naar jezelf en dat sluit helemaal aan bij De Ster met de vraag: Wat wil jij? Niet wat wil iemand anders, maar wat wil jij!

De boodschap van de Vos (Magiër) is:

“Als het lijkt alsof er niets voor je beschikbaar is, kijk dan nog eens. Breid je bewustzijn verder uit dan wat je kunt zien, voelen en aanraken. Stop met praten en luister. Er is een onderstroom van overvloed die door alles en iedereen stroomt. Maar soms moet je stoppen met wat je aan het doen bent om echt gebruik te kunnen maken van de magie die om je heen aanwezig is.” – Bericht van de Vos

Klik hier voor de volledige beschrijving van Tarotkaart De Vos

Visualisatie Vos/Magiër

Animal Totem Tarot De Vos/Magiër

Na de visualisatie, raad ik aan om direct op te schrijven wat Vos je had te vertellen, wat je voelde, hoorde, rook, proefde en zag tijdens je visualisatie. Daarna kun je dat alles ook nog in verband brengen met de drie-kaarten-tarotlezing. Kijk of je er een actiepunt uit kunt halen. Dat helpt voor het implementeren of voor het vasthouden van het beeld. Dit sluit aan bij een andere methode voor het creëren van nieuwe neurologische paden, namelijk die van de kleine stapjes, waar je alles over kunt lezen in Tarotkaart het Rad van Fortuin en Kaizen

Stapeltje 2

De vraag is dus hoe je de nieuwe realiteit, die nieuwe rivierbedding kunt creëren, zodat je je nieuwe realiteit die bij je voornemens, doelen en plannen voor 2022 passen, kan voelen, zien, proeven, ruiken en horen. Hoe ziet je nieuwe realiteit eruit, welke elementen wil je dat die realiteit bevat?

Voor Stapeltje Twee heb ik de tarotkaarten de Pentakels Koning, Zwaarden Koning en De Zon getrokken.

pick a card tarot reading stapeltje 2 van oude realiteit naar nieuwe realiteit

Pentakels Koning, in zijn meest positieve zijns-toestand, weet wat hij kan, bewaakt zijn grenzen, goed zakenman en bourgondisch type waarmee je gezellig kunt tafelen

De Koning van Zwaarden is een denker. Hij weet wat hij wil en dat de gedachte aan manifestatie voorafgaat. Hij ziet dus zeker het nut van het stappen in je nieuwe realiteit door visualisatie, want je gedachten zijn superbelangrijk om gemakkelijk je nieuwe realiteit te kunnen manifesteren.

Tarotkaart De Zon duidt op dat gevoel van veiligheid dat je dingen kunt uitproberen omdat je het doet in een veilige omgeving. Zoals het afgebeelde kind dat leert paardrijden in een omheinde omgeving.

Ik denk dat de clue of hint voor Stapeltje 2 is om dingen uit te proberen zonder al te grote investering. Dus hoe ziet je ideale leven eruit? Dan is de Pentakels Koning wel een handige aanwijzing. Die wil overvloed, in ieder geval een gevoel van overvloed, genieten van het goede van het leven. Daar vallen mooie kleding van mooie stoffen onder, lekker eten en drinken. Reizen.

Hij zal altijd kiezen voor comfort. Wanneer een vliegreis met hotels en iedere dag buiten de deur eten te duur is, koopt, huurt of leent hij een camper om toch meer comfort te hebben dan in een tentje en langer weg te kunnen op zijn geld dan wanneer hij kiest voor hotels. Zijn huis hoeft niet groot te zijn, als het maar comfortabel is.  De Koning van Pentakels kan je dus de weg wijzen naar je nieuwe situatie. Als je de Koning van Pentakels zou zijn, als alles kon, wat zou je dan willen?

De Koning van Zwaarden kan het zich voorstellen en het visualiseren. De Koning van Pentakels en De Koning van Zwaarden kunnen op deze manier uitstekend samenwerken.

De Zon is het opgooien van het balletje het kijken of je paardrijden wel leuk vindt door ergens te gaan paardrijden en niet eerst een boerderij met rijbak en een paard te kopen. Probeer dus dingen uit, zie het als een avontuur. Geniet ervan.

De getrokken Animal Totem tarotkaart voor jou is de Zwaarden Aas, de Panda.

De boodschap van de Panda (Zwaarden Aas) is:

“Soms moet je, om een ​​helder moment te krijgen, iets anders gaan doen, zoals eten. Het gaat niet altijd evenzeer om het opruimen van de geest als wel om het afleiden van datgene waar je aan probeerde te denken. Eten is een grote afleiding van je gedachten. Het beweegt je geest van denken naar gewoon open en beschikbaar zijn. Dit wordt ook wel het aarden van de energie genoemd, dus het is meer gefocust. Wat dat betreft, wat is ervoor lunch?” – Bericht van de Panda

Klik hier voor de volledige beschrijving van Tarotkaart De Panda

Visualisatie met De Panda / zwaarden Aas

zwaarden aas panda animal totem tarot

Na de visualisatie, raad ik aan om direct op te schrijven wat Panda je had te vertellen, wat je voelde, hoorde, rook, proefde en zag tijdens je visualisatie. Daarna kun je dat alles ook nog in verband brengen met de drie-kaarten-tarotlezing. Kijk of je er een actiepunt uit kunt halen. Dat helpt voor het implementeren of voor het vasthouden van het beeld.

Stapeltje 3

De vraag is dus hoe je de nieuwe realiteit, die nieuwe rivierbedding kunt creëren, zodat je je nieuwe realiteit die bij je voornemens, doelen en plannen voor 2022 passen, kan voelen, zien, proeven, ruiken en horen. Hoe ziet je nieuwe realiteit eruit, welke elementen wil je dat die realiteit bevat?

De getrokken Rider Waite tarotkaarten voor Stapeltje Drie zijn De Staven Ridder – De Toren – en De Keizer.

Staven Ridder duidt op passie en vooruitgang.

De Toren is vaak een aha-ervaring of iets dat gebeurt; een obstakel waardoor je misschien geneigd bent op te geven. Of je moet uit je toren komen en ontdekken wat de mensen werkelijk nodig hebben. Je hebt bijvoorbeeld koelkasten gemaakt voor mensen die in ijskoude streken leven zoals het noorden van Scandinavië die misschien meer aan kacheltjes hebben.

De Keizer, wanneer hij een goede keizer is, zorgt voor zijn rijk. Dit sluit aan bij bovenstaande. Geef de mensen wat ze nodig hebben. En regeer jezelf met strakke hand. Vooral als je passie (bijv. Iedere avond een toetje eten en dan nog iets bij de koffie en dan nog snacken bij de glaasjes wijn die je nuttigt wanneer je Netflix kijkt, is het misschien tijd om jezelf in de hand te krijgen.

De Toren wordt hier geflankeerd door de gepassioneerde Ridder van Staven aan de ene kant en de standvastige Keizer aan de andere kant. Ik denk dat dit erop duidt dat ook al zijn er obstakels op je pad (en die zijn er altijd), je beste houding is om zowel je passie als je Keizerlijke kracht te gebruiken om je wensen succesvol te manifesteren. Loslaten van zaken uit het verleden, of het voorkomen van terugschieten in oude Kelken-Vijf-patronen kan daarbij van groot belang zijn.

Capibara – Kelken Vijf uit de Animal Totem Tarot

capibara kelken vijf animal totem tarot

Het getrokken Animal Totem dier voor Stapeltje 3 is de Capibara – de Kelken Vijf Tarotkaart. Dit is een zeer onplezierige kaart om te zien, want wie wil er nu een dode capibara op een strandje zien liggen? Dit is ook een kaart die in een review op Amazon genoemd werd waarin de reviewer iedereen afraadt om dit deck te kopen. De reviewer schrijft dat de Animal Totem vol zit met dode dieren en dierenmishandeling. Dit is absoluut niet waar. En deze dame gaat totaal voorbij aan het feit dat de Tarot een soort afspiegeling is van het leven en in iedere levenssituatie van toepassing kan zijn en er gebeuren nu eenmaal nare dingen in onze levens. Iedereen krijgt te maken met verlies. Dat kan een groot verlies zijn of een klein verlies. Waar het bij Kelken Vijf om draait is dat een verlies niet moet worden weggemoffeld. Een rouwproces is zeker op zijn plaats wanneer je een geliefde verliest. Maar Kelken Vijf wijst erop dat het leven doorgaat en dat blijven hangen in het verleden je niet helpt. Bovendien duidt Kelken Vijf niet altijd op een groot verlies. De kaart kan ook heel goed verwijzen naar spijt over iets dat je niet gedaan hebt.

Als we nu kijken naar de vraag waar deze legging een antwoord op geeft dan heeft de vraag te maken met het blijven hangen in de oude situatie, in de oude realiteit, terwijl het noodzakelijk is om in je nieuwe realiteit te stappen. Maar om dat te kunnen doen, kan het handig en noodzakelijk zijn om eerst pijn, verdriet of spijt los te laten. Als dit een zware pijn en verdriet is, kan een therapeut daarbij helpen. Je kunt hierbij denken aan een rouwverwerkingstherapeut, een coach, een psycholoog of regressietherapie of iets dergelijks dat aansluit bij het soort verdriet of pijn die je voelt.  

Ik heb ook overwogen om voor stapeltje drie andere tarotkaarten te trekken, maar soms is het nodig om vervelende zaken onder ogen te zien zodat het leven beter kan worden. Want blijven hangen in een Kelken Vijf situatie is hoewel begrijpelijk, in geen enkel opzicht een goed idee. Het is niet goed voor je geest, je ziel, je gezondheid en ook niet voor je omgeving. Dus ik heb de Capibara’s er maar ingelaten. Als je vragen hebt, kun je mij altijd mailen.

De andere reden waarom ik deze Capibara – Kelken Vijf tarotkaart toch heb gebruikt, is dat de ogenschijnlijk dode wasbeerhondjes (Pentakels Vijf) mij fantastisch hebben geholpen in een visualisatie. Dus hetzelfde lijkt mij mogelijk met de Capibara’s Maar durf je een visualisatie niet aan, dan gewoon niet doen. Vind je stapeltje drie bij nader inzien toch een verkeerde keuze? Kies gewoon een ander stapeltje, en je kunt hier altijd naar terugkeren op een later tijdstip.

Boodschap van de capibara

“Het water is de enige plek waarvan ik weet dat ik veilig kan zijn. In deze koele, stromende plek kan ik alle pijn laten wegspoelen. In het water kan ik loslaten wat ik niet langer nodig heb, en de energie vrijmaken voor iets nieuws om vast te houden. In het water weet ik dat het leven blijft stromen, zelfs als de dood nabij is. Dat wat beschadigd is, kan worden genezen, en dat wat in het heden geen plaats heeft, kan worden weggespoeld met de stroom.” – Bericht van de Capibara

Klik hier voor de volledige beschrijving van de Capibara tarotkaart

Visualisatie met de Capibara’s

capibara kelken vijf animal totem tarot

Na de visualisatie, raad ik aan om direct op te schrijven wat de Capibara’s je hebben verteld, wat je voelde, hoorde, rook, proefde en zag tijdens je visualisatie. Daarna kun je dat alles ook nog in verband brengen met de drie-kaarten-tarotlezing. Kijk of je er een actiepunt uit kunt halen. Dat helpt voor het implementeren of voor het vasthouden van het beeld, waardoor je gemakkelijker in je nieuwe realiteit kunt stappen.

Stapeltje 4

De vraag is dus hoe je de nieuwe realiteit, die nieuwe rivierbedding kunt creëren, zodat je je nieuwe realiteit die bij je voornemens, doelen en plannen voor 2022 passen, kan voelen, zien, proeven, ruiken en horen. Hoe ziet je nieuwe realiteit eruit, welke elementen wil je dat die realiteit bevat?

De getrokken tarotkaarten voor Stapeltje 4 zijn De Keizer, Zwaarden Zes en De Keizerin.

pick a card tarot reading stapeltje 4 van oude naar nieuwe realiteit

De Keizer regeert met strakke hand zijn keizerrijk, maar er lijkt niet veel te groeien.
Hij besluit op reis te gaan (Zwaarden Zes) en nieuwe horizonten te verkennen en ontmoet op deze manier De Keizerin. Dit kan zijn toekomstige partner zijn, maar het is ook mogelijk dat hij door zijn grenzen te verleggen (Zwaarden Zes) hij nieuwe inspiratie krijgt, nieuwe ideeën opdoet om zijn keizerrijk tot bloei te brengen. En om bij het onderwerp van deze tarotlezing te blijven: Hij gaat bewust op zoek naar grensverleggende inzichten waardoor hij tot bloei kan komen en vooral die hem helpen in zijn nieuwe realiteit te stappen.

Keizer kan vastgeroest zitten in oude gewoontes en deze legging gaat over het zien van de nieuwe realiteit die je je wenst. Er is dus werk aan de winkel om die realiteit te kunnen zien.

Geslacht Keizer en Keizerin

Wanneer je dit stapeltje hebt gekozen, ben jij De Keizer, en kun je in plaats van hij/hem ook zij/haar lezen. De Keizer heeft meer te maken met kwaliteiten zoals standvastigheid en degelijkheid en moet dus niet als ‘een man’ gelezen worden. De kracht van de Keizerin gaat hier voornamelijk over inspiratie, over fantasie, over dingen op een natuurlijke manier laten ontstaan zonder het groeiproces te forceren. Dus heb je dit stapeltje gekozen, dan ben jij de Keizer ongeacht je geslacht. Je gaat op reis voor inspiratie waardoor je innerlijke Keizerin tot bloei komt. De Keizerin heeft dus ook niet te maken met je geslacht. Wanneer je innerlijke Keizer en Keizerin samenwerken ontstaat de situatie van De Zegewagen en dat is precies wat je nodig hebt om je nieuwe realiteit te manifesteren.

Het Animal Totem Tarotdier voor stapeltje vier is de Vuurvlieg – Staven Aas. Deze tarotkaart gaat over de signalen die je uitstuurt. Dat past dus helemaal bij het thema van deze tarotlezing.

Boodschap van de Vuurvlieg (Staven Aas)

“Kun je mijn signalen lezen? Kun je de boodschap ontcijferen die ik je stuur? Ik weet dat niet iedereen in staat zal zijn om de boodschap te ontcijferen die ik de duisternis instuur. Maar ik denk dat als je heel, heel hard je best doet, je in staat bent om het uit te zoeken. Mijn boodschap is er een die niet kan worden begrepen met je verstand, maar alleen met je hart. Want als ik spreek, doe ik het met de taal van mijn hartsverlangen. Laten we eens kijken of je verlangens overeenkomen met het licht dat ik je aanbied.” – Bericht van de Vuurvlieg.

Klik hier voor de complete beschrijving van de Vuurvlieg

Visualisatie met de Vuurvlieg

animal totel tarot vuurvlieg glimworm staven aas

Na de visualisatie, raad ik aan om direct op te schrijven wat de Vuurvlieg je had te vertellen, wat je voelde, hoorde, rook, proefde en zag tijdens je visualisatie. Daarna kun je dat alles ook nog in verband brengen met de drie-kaarten-tarotlezing. Kijk of je er een actiepunt uit kunt halen. Dat helpt voor het implementeren of voor het vasthouden van het beeld, waardoor je gemakkelijker in je nieuwe realiteit kunt stappen.

Voorbeeld mijn visualisatie met De Vos

Ik blijf inderdaad hangen in de oude realiteit en heb moeite me de nieuwe realiteit voor te stellen, wat het lastig, zo niet onmogelijk maakt om erin te stappen. Er zijn mensen met plannen en dan kunnen ze gelijk zien hoe hun leven er dan uitziet. Ik heb dat niet. De Vos heeft mij in meditatie laten weten dat het een tijdje gaat duren om die nieuwe realiteit te “zien”, maar mij die realiteit wel laten voelen. Ik kan de energie van overvloed voelen! Nu heb ik iedere avond een meditatieafspraak met de Vos en het bevalt uitstekend. De nieuwe realiteit begint voelbaarder en werkelijker te worden.

Ik kom ook beperkende overtuigingen tegen die ik dan gelijk kan onderzoeken op waarheidsgehalte en vervolgens los kan laten. Het is heel ontspannend, niet zwaar en kost ook niet veel tijd. Ik laat het gewoon ontstaan zoals Vos mij heeft aangeraden te doen.

Dit is mijn voorbeeld en wat ik uit mijn meditatie gehaald heb. De boodschap van de Vos kan voor jou een hele andere zijn.

Opbouw beschrijvingen Animal Totem Tarot

De Animal Totem tarotkaart beschrijvingen uit het boekje zijn opgebouwd uit een boodschap van het getoonde dier, dan een toelichting van de ontwerpster van deze tarot en vervolgens een uitleg voor ieder van de drie belangrijkste levensgebieden namelijk: Bedrijf en Carrière, Familie en Relaties, en Gezondheid. En dan nog drie journal suggesties om op te reflecteren.

Mij bevalt deze tarot uitstekend omdat ik het zo leuk vindt om de dieren te visualiseren.

Veel succes met deze tarotlezingen. Vragen en feedback kun je plaatsen als reactie hieronder. Ik hoor graag van je.

Vriendelijke groet,
Nelly

5 gedachten over “Van oud naar nieuw met de Animal Totem Tarot”

  1. Inspirerend! Ik had zonder nadenken stapeltje 4 gekozen, maar voelde de kaarten niet echt ‘passen’. Ik heb de Animal Totem Tarot en trok een kaart.. en dat was de vuurvlieg van stapeltje 3. Deze kaarten voelen beter voor mij en de vuurvlieg heeft ook echt een boodschap voor mij. Nu maar hopen dat ik me op de boodschap kan fokuseren ;)

  2. Ik heb stapeltje 3 gekozen en EXACT de fase waarin ik momenteel zit!! Ik voel me Pentakels 5! Ik denk dat dit in mijn geval met het overstappen naar een nieuw beroep te maken heeft. Ik weet zo ongeveer de richting wel maar kan er nog niet helemaal de vinger op leggen! Maar bedankt voor deze haarscherpe duiding!!

  3. dankjewel Nelly. Dit was weer zeer inspirerend en leerzaam. wat een leuk deck, die totemdieren. ik ben nog even doorgeklikt naar de “film” maken met de ster-kaart. Heb het meteen ook in praktijk gebracht , en losgelaten. Dat is één van mijn favo quotes uit het verre oosten. “Als het werk gedaan is, moet je het loslaten. dat is de weg van de hemel” ;) .
    ik wens je een mooie dag. Sandra

Reacties zijn gesloten.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00