Tarot Kaart Leggen

Zelf de ‘kaart leggen’, ofwel leren werken met Tarot, is ontzettend leuk en leerzaam om te doen.  Er wordt wel gezegd dat je niet voor jezelf de kaart mag leggen,  maar dat is klinkklare onzin.

Rider Waite Tarotkaart Het Rad van Fortuin
De tarot bepaalt niet je toekomst, maar kan je wel helpen met inzichten zodat je snel en gemakkelijk je wensen kunt verwezenlijken.

De Tarot is bij uitstek geschikt om voor jezelf te gebruiken, als hulpmiddel bij alle vragen en keuzes die je op je levenspad tegenkomt, om jezelf te leren kennen!

Met de Stap-voor-Stap methode is het ook nog eens heel gemakkelijk om te leren.

Hieronder een overzicht van tarotlegpatronen met bij de meeste legpatronen een uitgewerkte tarot lezing als voorbeeld:

Tarotleggingen geschikt voor alle vragen

  • Legging met drie tarotkaarten: snel, eenvoudig en toch verhelderend.
  • Keltisch Kruis; waarschijnlijk de  meest populaire tarot legging! Zo veelzijdig dat het echt de moeite van het leren waard is.
  • Banzhafs Verrassings-Legpatroon van de Hogepriesteres, geschikt voor elke vraag, altijd spannend en verrassend.
  • Hagal Legpatroon te gebruiken voor allerhande vragen, ook diepzinnige als ‘wat is mijn spirituele taak in dit leven?’ Het legpatroon is ontworpen door Rachel Pollack, speciaal voor de Haindl Tarot. In het voorbeeld zijn de Haindl Tarotkaarten gebruikt, maar uiteraard kun je ook andere tarotkaarten gebruiken.
  • Tarot Split Lezing, waarbij je een kaart trekt uit de grote arcana, hofkaarten en getalskaarten. Geschikt voor alle vragen, als weeklegging, om andere kaarten te verduidelijken, als snelle wat-te-doen en wat je nog meer kunt bedenken.

Tarot Spreads met een Wat-te-doen-element

Voor een vooruitblik

Zonder Vraag en/of voor specifieke vragen

Seizoenen

Maanstanden

Tarotleggingen in lijn met de Wet van Aantrekking

Tarot combineren

  • Geomantie gecombineerd met een tarotlezing. Deze legging laat tevens zien wat ik zie als het nut van tarot en soortgelijke technieken. Een blik op de toekomst is leuk, maar inzicht is waar het allemaal om draait.

Relatie tarotlegpatronen met de ander

Relatie tarotlegpatronen met jezelf

Tarotkaarten kopen?

Vaak wordt mij gevraagd waar je tarotkaarten kunt kopen en welke tarotkaarten ik aanbeveel voor beginners. Lees voor meer hierover het blogbericht Tarotkaarten Kopen.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van nieuwe tarotlegpatronen op Tarot Stap voor Stap? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.


Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00