Cupido tarot lezing voor wensrelaties

Tarot legpatroon als je romantische belangstelling voor iemand hebt

Wij, die geen relatie hebben, en van tijd tot tijd wel belangstelling voor een bepaalde persoon hebben, vragen ons dan af of dat wederzijds is, of dit een persoon is waar we een liefdesrelatie mee kunnen hebben, of het iets gaat worden. Vooral wanneer die ander leuk naar je lacht en af en toe meeflirt, maar verder geen stappen zet, wil je weten hoe het zit. Vraag het de Tarot met de Cupido Tarot Lezing!

Het Cupido Tarotlegpatroon is niet van mij, maar van Lisa Frideborg Lloyd en ik heb van haar toestemming gekregen om deze legging te vertalen en op mijn website te plaatsen. Het is een super tarotlegpatroon!

Wat mij ook aanspreekt aan de beschrijving van de posities is dat Lisa aangeeft wat bepaalde tarotkaarten op de verschillende posities betekenen. Komt er een niet genoemde kaart te liggen, dan wil dat niet zeggen dat je geen antwoord hebt over die positie, maar dat je zelf moet beoordelen wat die kaart op die positie je wil vertellen.

Hieronder mijn losse vertaling van het Cupido’s pijl legpatroon:

cupido en de liefde

Toelichting op de posities

Positie 1: Is hij verlegen? ik gebruik ‘hij’ om de persoon aan te duiden waarvoor je belangstelling hebt, maar ‘zij’ kan natuurlijk ook.

Lisa vindt deze eerste positie belangrijk omdat we ons vaak afvragen of hij verlegen is, als hij nog geen stappen heeft gezet in onze richting. De tarotkaart op deze positie kan dat beeld bevestigen of de wereld uithelpen.

Tarotkaarten die op verlegenheid kunnen duiden zijn: Kelken Schildknaap, Zwaarden 8 & 9, Kelken 4, Hogepriesteres, Kluizenaar, Gehangene en De Maan.

De meeste staven kaarten zullen het beeld van verlegenheid tegenspreken.

Positie 2: Wat is de belangrijkste reden dat hij ongrijpbaar lijkt, zich op afstand houdt?

Als op deze positie een tarot hofkaart komt te liggen, kun je er redelijk zeker van zijn dat hij al iemand heeft, of dat zijn belangstelling elders ligt.

Positie 3: Welke eigenschap/talent kun je inzetten om zijn aandacht te trekken?

Deze kaart geeft aan welke gave/talent je hebt die je kunt gebruiken om zijn aandacht jouw kant op te krijgen.

Positie 4: Wat kun je doen, de aanbevolen stap?

Een schildknaap, Pentakels 2 of Staven 8 kan een indicatie zijn dat je hem een bericht kunt sturen, dat op hem afstappen een goed idee kan zijn.

Zwaarden 4, De Gehangene en Zwaarden 8 zijn indicaties dat het beter is om niets te doen.

Zwaarden 7 en De Maan kunnen erop duiden dat je meer informatie nodig hebt.

Positie 5: Zijn huidige gevoelens voor jou.

Kelken 2 en de Geliefden geven aan dat de gevoelens wederzijds zijn.

Positie 6: Hoe de wind waait

De tarotkaart die hier komt te liggen symboliseert de invloed van buitenaf of iets anders waar je je bewust van dient te zijn. Iets wat de richting van Cupido’s pijl beïnvloedt.

Positie 7: Waar de pijl landt

De kaart op positie 7 geeft de meest waarschijnlijke uitkomst aan, mits je zorgvuldig doel kiest en schiet met precisie.

Veel plezier en succes met deze tarotlegging!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00