Tarotkaarten Kopen

Waar kan ik Tarotkaarten kopen?

Vaak wordt mij gevraagd waar de tarotkaarten, die ik noem op mijn site, te koop zijn. Hieronder een overzicht van tarotkaarten die ik op mijn website gebruik en die je snel en gemakkelijk bij Bol.com kunt bestellen. Uiteraard kun je ook terecht bij je plaatselijke esoterische (boek)winkel of koop (vaak stukken voordeliger) bij Book Depository.

Let wel dat je bij Book Depository niet met iDeal/Mr. Cash kunt betalen. Alleen met credit card of Paypal. Book Depository is voornamelijk gericht op Engelse tarotboeken/-kaarten. Ze hebben wel andere talen, maar zeer beperkt. En geen e-boeken. Voor Engelstalige Decks is Book Depository fantastisch, en zoals gezegd, vaak stukken goedkoper dan hetzelfde product in Nederland/België.

Het Standaard Rider Waite deck is het beste deck voor beginners.

Op mijn site gebruikt ik een eigen ingekleurde versie om geen copyright problemen te krijgen met US Games Systems, de uitgever van het Standaard Rider Waite Spel. We zijn bezig met het uitbrengen van onze versie van de Rider Waite tarot, maar tot het zover is, raad ik het standaard Rider Waite deck aan om te gebruiken samen met de Tarotcursus voor Beginners.

Ook voor de Haindl Tarot en de Osho Zen Tarot heb ik tarotcursussen geschreven.

De Shadowscapes Tarot vind ik erg mooi, maar is meer een deck voor gevorderden. Om het bestuderen gemakkelijker te maken heb ik een vertaling gemaakt van de toelichting op de kaarten van het Engelstalige boek.  Ik ben nu bezig met een vertaling/toelichting op de Green Witch Tarot en The Old Path Tarot.

Er zijn heel veel tarotdecks die mooi zijn, en welke bij je past, kun je eigenlijk alleen ontdekken door de kaarten te proberen. Ik heb decks gekocht, waarvan ik denk: ‘mooi, maar werkt niet’. Ik heb me afgevraagd waarom zo’n deck dan niet werkt, en het enige dat ik kan bedenken, is dat zo’n deck symbolisch niet goed in elkaar zit. Onderstaande decks zijn allemaal werkbare decks, waarmee je duidelijk antwoord op je vragen krijgt.

Tarot Deck reinigen

Vraag je je af hoe het zit met het reinigen van je kersverse tarot deck of hoe je een oud of tweedehands deck moet reinigen? Lees er alles over in het artikel Tarotkaarten Reinigen en Bewaren.

Aanbevolen Tarot Decks

Zoek je een ander tarotspel, typ de naam in het zoekvak hieronder:

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00