Tarot Dwaas uit verschillende tarot decks voor tarot dagkaart
Wil je weten wat de Tarot je voor vandaag te vertellen heeft of wil je snel antwoord op een brandende vraag?

Trek hier een tarot dagkaart of twee tarotkaarten voor je huidige uitdaging of drie kaarten voor inzicht in een situatie.

Tarot geeft Antwoord

Trek hier je tarot dagkaart of tarotkaarten voor snel advies

Ben je hier voor het eerst, lees dan eerst even deze toelichting voor het trekken van tarotkaarten online.

Let op: Van tijd tot tijd krijg ik mailtjes van mensen die mij vragen wat de tarotkaarten betekenen, zonder vermelding van de getrokken kaarten. Ik kan daar helaas niets mee, want je trekt de tarotkaarten volstrekt anoniem. Ik kan niet zien welke kaarten je hebt getrokken en kan dat ook niet achterhalen.

Gratis Online Rider Waite Tarotkaart Trekken

Dagkaart trekken

tarotkaart rad weet raad

Denk aan je dag of aan je vraag en klik op de knop hieronder voor het antwoord van de Tarot

Uitdaging Nu

Rider Waite Tarotkaart Staven Twee

Twee tarotkaarten voor inzicht in de situatie zoals die nu is en voor de uitdaging waar je voor staat.

Brandende Vraag?

tarotkaart staven 3 online tarotcursus
Denk aan je vraag en klik op de knop hieronder voor een snel antwoord op je vraag.

Meer Tarot Decks om uit te kiezen

Bij Tarot Stap voor Stap krijg je voor ieder tarot deck betekenissen die bij dat deck horen! En niet zoals je meestal ziet, dat het niet uitmaakt uit welk deck je de tarotkaarten trekt, want de betekenissen blijven de Rider Waite betekenissen. Het leuke van het gebruiken van andere tarots is nou juist dat je dan ook eens andere betekenissen krijgt! Meer info hierover kun je vinden in het artikel Vergelijking Pentakels Vier uit verschillende Tarots.

Morgan Greer Tarot

Morgan Greer Tarotkaarten Trekken

De Morgan Greer Tarot lijkt veel op de Rider Waite Tarot, maar op de Morgan Greer Tarot zijn elementen uitvergroot, hierdoor valt de nadruk vaak anders. In het kaartlegprogramma staan de steekwoorden uit het Witte boekje van de Morgan Greer Tarot. Als je op je getrokken kaart klikt, kom je op de pagina met meer info. De Morgan Greer toelichting staat onder de Rider Waite toelichting. Dit heb ik zo gedaan zodat je de twee versies gemakkelijk kunt vergelijken.

Dagkaart trekken

Tarot dagkaart trekken morgan greer

Brandende Vraag?

Morgan greer tarot kaarten trekken voor advies

Huisvrouwen Tarot

Een Huisvrouwen Tarotkaart trekken

Praktisch en gericht op dagelijkse problematiek, is de Huisvrouwen bijzonder geschikt voor het trekken van een tarotdagkaart, dankbaarheidskaart of voor advies. Meer info over deze tarot kun je vinden op de Housewives Tarot overzichtspagina.

Denk aan je vraag voordat je op de knop drukt!

Paulina Tarot

Een Paulina Tarotkaart trekken

Heb je het druk, komt er veel op je af? Trek een paar weken lang, iedere dag een Paulina Tarot Dagkaart! Wie weet helpt deze vrolijke tarot om te ontstressen. Meer info over deze Tarot kun je vinden op de Paulina Info pagina.

Halloween Tarot

Trek eens een Halloween Tarotkaart

Zin in spannende Tarot? Probeer eens de Halloween Tarot. Meer info over deze Tarot kun je vinden op de Halloween Tarot overzichtspagina.

Drie Tarotkaarten Split Legging

tarot split tarotlezing

Dit is een tarotlegging waarbij je drie kaarten trekt uit een gesplitst deck. Je trekt één kaart uit de Grote Arcana, één uit de Hofkaarten en één uit de Kleine Arcana Getalskaarten.

Je kunt deze legging gebruiken voor dagkaarten, week- of maandlegging, voor inzicht in een situatie of om een andere kaart te verduidelijken. Zelf vind ik dit een superlegging die ik graag gebruik. Het is ook een mooie manier om de hofkaarten te leren kennen en eigenlijk om alle tarotkaarten beter te leren kennen en om kaarten in relatie tot elkaar te leren interpreteren. Meer info over deze legging kun je vinden op de pagina Tarot Drie Kaarten Splitlezing.

Kaarten trekken om een consult mee af te ronden

Wanneer je tarotkaarten legt voor jezelf of voor iemand anders, kun je zo’n tarotconsult afronden door bijvoorbeeld een Engel kaart te trekken en/of een Pandora kaart.

Bij de Blokkade Tarotlegging, geef ik een voorbeeld van hoe mooi een Engel en Pandora kaart een consult kunnen afsluiten. Ook de Osho Zen Tarotkaarten en Moeder Aardekaarten zijn heel geschikt om een tarotconsult mee af te sluiten. Uiteraard zijn deze kaarten ook opzichzelfstaand te gebruiken.

Engelen kaarten

Denk aan je vraag en trek je engel.

Pandora Kaarten


Denk aan je vraag en trek je Duiveltje.

Osho Zen Tarot

osho zen tarotkaart Osho zelf de meester osho the master

Denk aan je vraag en klik op de knop hieronder om je Osho kaart te trekken

Moeder Aardekaart

moeder aarde tarotkaart 43 weggeefceremonie
Denk aan je vraag en klik op de knop hieronder voor je Moeder Aarde advies.

Geen Tarot, maar wel geinig

Magic 8 Ball

Geen zin in Tarot? Magic 8 ball to the rescue

Geen zin in Tarot? Stel je vraag aan de Magic 8 Ball en laat je verrassen.

Meer info over de Magic 8-ball
De Magic 8-ball is ontworpen rond 1950 en bestaat uit een bal met daarin een dobbelsteen met 20 vlakken. Op ieder vlak staat een kort antwoord. Je schudt de bal en leest het antwoord. Heel eenvoudig. Pas geleden las ik boek waarin de hoofdpersoon alle moeilijke vraagstukken te lijf ging, door haar Magic 8-ball te raadplegen. Ik raad dat af, maar omdat ik altijd al zo’n ball heb willen hebben, heb ik nu een online variant gemaakt. Gewoon voor de lol. Voor meer info kun je mijn blogbericht lezen over de Magic 8-ball, je gids ontmoeten en een speelse tarotkaart.

Rotstekeningen Orakel

Rotstekening Dubbele kano
Denk aan je vraag en klik op de knop hieronder voor je Rotstekeningen advies.

Meer over de rotstekeningen
Serge Kahili King van Huna.org verkocht jaren geleden de Rotstekeningen dobbelsteen met oude Hawaiiaanse rotstekeningen erop. Aan ieder symbool had hij een betekenis gehangen. Je kunt dit sjamanistische hulpmiddel gebruiken om informatie te krijgen en beslissingen te nemen. Denk aan je vraag en ‘trek’ een rotstekening. Het getrokken symbool zal de essentie van het probleem verwoorden en je ook een oplossing aanreiken.

Professioneel Tarotadvies

Heb je liever een degelijk en accuraat tarotconsult met de interpretatie van de tarotkaarten toegespitst op jouw vraag en situatie? Dan kan dat ook. Ik bied verschillende e-mail tarotconsulten aan.