Wat zegt de Tarot? Trek een gratis tarot dagkaart of advieskaartTarot geeft Antwoord

Trek hier je tarot dagkaart of tarotkaarten voor snel advies

Wil je weten wat de Tarot je voor vandaag te vertellen heeft of wil je snel antwoord op een brandende vraag? Trek een tarot dagkaart of twee tarotkaarten voor je huidige uitdaging of drie kaarten voor inzicht in een situatie.

Wanneer je een vraag hebt, denk dan eerst na over je vraag. Mogelijke vragen zijn bijvoorbeeld:

  • Wat zie ik niet (of wat zie ik over het hoofd) in deze situatie?
  • Waar moet ik rekening mee houden in deze situatie?
  • Wat is de volgende stap?
  • Als ik ‘dit’ doe, want is dan het resultaat dat ik kan verwachten?
  • Waar loop ik op vast in deze situatie?

Het is altijd fijn om met een antwoord van de tarot direct uit de voeten te kunnen. Dat is niet altijd het geval. Als het antwoord je niet bevalt of onduidelijk is, ga dan niet direct nóg een kaart trekken. Gun jezelf de tijd om de betekenissen van deze kaart tot je door te laten dringen.

Heb je een waardeloze dagkaart getrokken, ga dan niet bij de pakken neerzitten. Kijk rustig of die tarotkaart, je iets aanraakt waar je iets mee kunt. Als je als een donderwolk rondloopt en je trekt tarotkaart De Toren, dan is dat wellicht een aanwijzing om iets te doen aan je donderwolk. Trek je Staven Vijf, dan kan die voorkennis je bijvoorbeeld behoeden voor een ruzie.

Het komt voor dat een tarotvoorspelling angstig maakt. De oorzaak is eigenlijk altijd een verkeerde interpretatie. Lees mijn artikel over Angstig door Tarotvoorspelling om de valkuilen en dus de angst te voorkomen of lees dit artikel achteraf wanneer de angst al heeft toegeslagen, om alles weer in het juiste perspectief te plaatsen.

Let op: Van tijd tot tijd krijg ik mailtjes van mensen die mij vragen wat de tarotkaarten betekenen, zonder vermelding van de getrokken kaarten. Ik kan daar helaas niets mee, want je trekt de tarotkaarten volstrekt anoniem. Ik kan niet zien welke kaarten je hebt getrokken en kan dat ook niet achterhalen.

housewives tarot rad van fortuin

Een Huisvrouwen Tarotkaart trekken

Praktisch en gericht op dagelijkse problematiek, is de Huisvrouwen bijzonder geschikt voor het trekken van een tarotdagkaart, dankbaarheidskaart of voor advies. Lees voor je je eerste huisvrouwen tarotkaart trekt, eerst even de toelichting.

Denk aan je vraag voordat je op de knop drukt!

 

Of trek drie kaarten voor verleden, heden, toekomst:

Cups-3 paulina tarotkaartEen Paulina Tarotkaart trekken

 

Heb je het druk, komt er veel op je af? Trek dan, een paar weken lang, iedere dag een Paulina Tarot Dagkaart! Wie weet helpt deze vrolijke tarot om te ontstressen. Lees voor je je eerste Paulina Dagkaart trekt, even de toelichting.

 

Of: Trek hier drie tarotkaarten voor verleden, heden, toekomst onder elkaar (beter voor de mobiele leesbaarheid):

Gratis Online Rider Waite Tarotkaart Trekken

Dagkaart trekken

tarotkaart rad weet raad

Denk aan je dag of aan je vraag en klik op de knop hieronder voor het antwoord van de Tarot

Uitdaging Nu

Rider Waite Tarotkaart Staven Twee

Twee tarotkaarten voor inzicht in de situatie zoals die nu is en voor de uitdaging waar je voor staat.

Brandende Vraag?

tarotkaart staven 3 online tarotcursus
Denk aan je vraag en klik op de knop hieronder voor een snel antwoord op je vraag.

Drie Tarotkaarten Split Legging – Een Aanrader!

Dit is een tarotlegging waarbij je 3 kaarten trekt, maar uit een gesplitst deck. Je trekt één kaart uit de Grote Arcana, één uit de Hofkaarten en één uit de Kleine Arcana Getalskaarten. Je kunt dat doen als dagkaarten, als week- of maandlegging, om een andere kaart te verduidelijk, voor inzicht in een situatie. Zelf vind ik dit een superlegging die ik heel veel gebruik. Het is ook een mooie manier om de hofkaarten te leren kennen en eigenlijk in het algemeen is het een leuke manier om je tarotkaarten beter te leren kennen en om kaarten in relatie tot elkaar te interpreteren. Meer info en knoppen om kaarten gesplitst te trekken kun je vinden op de pagina Tarot Drie Kaarten Splitlezing

Vogel Tarotkaart trekken

Voor associatief tarotkaarten interpreteren. Lees eerst dit artikel.

Eén Vogel

Denk aan je vraag en klik op de knop hieronder voor een Vogel Tarot Dagkaart of Advieskaart

Twee Vogels

Denk aan je vraag en klik op de knop voor twee vogelkaarten voor inzicht in de situatie waar je naar vraagt.

Drie Vogels


Denk aan je vraag en klik voor drie vogelkaarten voor inzicht in verleden, heden en toekomst.

Kaarten trekken om een consult mee af te ronden

Wanneer je tarotkaarten legt voor jezelf of voor iemand anders, kun je zo’n tarotconsult afronden door bijvoorbeeld een Engel kaart te trekken en/of een Pandora kaart.

Bij de Blokkade Tarotlegging, geef ik een voorbeeld van hoe mooi een Engel en Pandora kaart een consult kunnen afsluiten. Ook de Osho Zen Tarotkaarten en Moeder Aardekaarten zijn heel geschikt om een tarotconsult mee af te sluiten. Uiteraard zijn deze kaarten ook op zichzelf staand te gebruiken.

Engelen kaarten

wijsheid-gecentreerd

Denk aan je vraag en klik op de knop hieronder om je engel te trekken

Pandora Kaarten

Opstandigheid
Denk aan je vraag en trek je Duiveltje.

Osho Zen Tarot

osho zen tarotkaart Osho zelf de meester osho the master

Denk aan je vraag en klik op de knop hieronder om je Osho kaart te trekken

Moeder Aardekaart

moeder aarde tarotkaart 43 weggeefceremonie
Denk aan je vraag en klik op de knop hieronder voor je Moeder Aarde advies.

Magic 8 Ball

Geen zin in Tarot? Magic 8 ball to the rescue

Geen zin in Tarot? Stel je vraag aan de Magic 8 Ball en laat je verrassen.

Rotstekeningen Orakel

Rotstekening Dubbele kano
Denk aan je vraag en klik op de knop hieronder voor je Rotstekeningen advies.

De Magic 8-Ball

De Magic 8-ball is ontworpen rond 1950 en bestaat uit een bal met daarin een dobbelsteen met 20 vlakken. Op ieder vlak staat een kort antwoord. Je schudt de bal en leest het antwoord. Heel eenvoudig. Pas geleden las ik boek waarin de hoofdpersoon alle moeilijke vraagstukken te lijf ging, door haar Magic 8-ball te raadplegen. Ik raad dat af, maar omdat ik altijd al zo’n ball heb willen hebben, heb ik nu een online variant gemaakt. Gewoon voor de lol. Voor meer info kun je mijn blogbericht lezen over de Magic 8-ball, je gids ontmoeten en een speelse tarotkaart.

De Rotstekeningendobbelsteen

Serge Kahili King van Huna.org verkocht jaren geleden de Rotstekeningen dobbelsteen met oude Hawaiiaanse rotstekeningen erop. Aan ieder symbool had hij een betekenis gehangen. Je kunt dit sjamanistische hulpmiddel gebruiken om informatie te krijgen en beslissingen te nemen. Denk aan je vraag en ‘trek’ een rotstekening. Het getrokken symbool zal de essentie van het probleem verwoorden en je ook een oplossing aanreiken.

Professioneel Tarotadvies

Heb je liever een degelijk en accuraat tarotconsult met de interpretatie van de tarotkaarten toegespitst op jouw vraag en situatie? Dan kan dat ook. Ik bied verschillende e-mail tarotconsulten aan.