Tarot geeft Antwoord

Wil je weten wat de Tarot je voor vandaag te vertellen heeft of wil je snel antwoord op een brandende vraag?

Trek hier een tarot dagkaart of twee tarotkaarten voor je huidige uitdaging of drie kaarten voor inzicht in een situatie.

Ben je hier voor het eerst, lees dan eerst even deze toelichting voor het trekken van tarotkaarten online.

Let op: Van tijd tot tijd krijg ik mailtjes van mensen die mij vragen wat de door hen getrokken tarotkaarten betekenen, zonder vermelding van de getrokken kaarten. Ik kan daar helaas niets mee, want je trekt de tarotkaarten volstrekt anoniem. Ik kan niet zien welke kaarten je hebt getrokken en kan dat op geen enkele wijze achterhalen.

Gratis Online Rider Waite Tarotkaart Trekken

Ator Tarot

De Ator Tarot is een door Robin Ator getekende, cartoon versie van het welbekende Rider Waite Tarot Deck. Robin Ator heeft alle belangrijke Rider Waite symbolen behouden, en je kunt het deck op dezelfde manier lezen als het standaard Rider Waite Deck. Lees meer>>

Meer Tarot Decks om uit te kiezen

Bij Tarot Stap voor Stap krijg je voor ieder tarot deck betekenissen die bij dat deck horen! En niet zoals je meestal ziet, dat het niet uitmaakt uit welk deck je de tarotkaarten trekt, want de betekenissen blijven de Rider Waite betekenissen. Het leuke van het gebruiken van andere tarots is nou juist dat je dan ook eens andere betekenissen krijgt! Meer info hierover kun je vinden in het artikel Vergelijking Pentakels Vier uit verschillende Tarots.

Dugan Witches Tarot

De Witches Tarot van Ellen Dugan (schrijfster) en Mark Evans (illustrator) is mijn favoriete tarotdeck. Deze tarotkaarten maken mij blij en op de een of andere manier, helpen de verrijkende boodschappen om mijn dag beter te maken. Trek een tijd dagkaarten met dit deck en oordeel zelf.

Meer info kun je vinden op het overzicht van alle Dugan Tarotkaarten. Je eigen Witches Tarot Deck kun je kopen bij Bol.com.

Morgan Greer Tarot

Morgan Greer Tarot

De Morgan Greer Tarot lijkt veel op de Rider Waite Tarot, maar op de Morgan Greer Tarot zijn elementen uitvergroot, hierdoor valt de nadruk vaak anders. In het kaartlegprogramma staan de steekwoorden uit het Witte boekje van de Morgan Greer Tarot. Als je op je getrokken kaart klikt, kom je op de pagina met meer info. De Morgan Greer toelichting staat onder de Rider Waite toelichting. Dit heb ik zo gedaan zodat je de twee versies gemakkelijk kunt vergelijken.

Huisvrouwen Tarot

Huisvrouwen Tarot

Praktisch en gericht op dagelijkse problematiek, is de Huisvrouwen bijzonder geschikt voor het trekken van een tarotdagkaart, dankbaarheidskaart of voor advies. Meer info over deze tarot kun je vinden op de Housewives Tarot overzichtspagina.

Denk aan je vraag en trek dan je tarotkaart of -kaarten!

Paulina Tarot

Een Paulina Tarotkaart trekken

Heb je het druk, komt er veel op je af? Trek een paar weken lang, iedere dag een Paulina Tarot Dagkaart! Wie weet helpt deze vrolijke tarot om te ontstressen. Meer info over deze Tarot kun je vinden op de Paulina Info pagina.

Halloween Tarot

Halloween Tarot voor bloedstollend raak advies

Zin in spannende Tarot? Probeer eens de Halloween Tarot. Meer info over deze Tarot kun je vinden op de Halloween Tarot overzichtspagina.

Drie tarotkaarten split legging

Dit is een tarotlegging waarbij je drie kaarten trekt uit een gesplitst deck. Je trekt één kaart uit de Grote Arcana, één uit de Hofkaarten en één uit de Kleine Arcana Getalskaarten.

Je kunt deze legging gebruiken voor dagkaarten, week- of maandlegging, voor inzicht in een situatie of om een andere kaart te verduidelijken. Zelf vind ik dit een superlegging die ik graag gebruik. Het is ook een mooie manier om de hofkaarten te leren kennen en eigenlijk om alle tarotkaarten beter te leren kennen en om kaarten in relatie tot elkaar te leren interpreteren. Meer info over deze legging kun je vinden op de pagina Tarot Drie Kaarten Splitlezing.


Kaarten trekken om een consult mee af te ronden

Wanneer je tarotkaarten legt voor jezelf of voor iemand anders, kun je zo’n tarotconsult afronden door bijvoorbeeld een Engel kaart te trekken en/of een Pandora kaart.

Bij de Blokkade Tarotlegging, geef ik een voorbeeld van hoe mooi een Engel en Pandora kaart een consult kunnen afsluiten. Ook de Osho Zen Tarotkaarten en Moeder Aardekaarten zijn heel geschikt om een tarotconsult mee af te sluiten. Uiteraard zijn deze kaarten ook opzichzelfstaand te gebruiken.

Engelen Kaarten

Pandora Kaarten

Geen Tarot, maar wel geinig

Magic 8 Ball

De Magic 8-ball is ontworpen rond 1950 en bestaat uit een bal met daarin een dobbelsteen met 20 vlakken. Op ieder vlak staat een kort antwoord. Je schudt de bal en leest het antwoord. Heel eenvoudig. Pas geleden las ik boek waarin de hoofdpersoon alle moeilijke vraagstukken te lijf ging, door haar Magic 8-ball te raadplegen. Ik raad dat af, maar omdat ik altijd al zo’n ball heb willen hebben, heb ik nu een online variant gemaakt. Gewoon voor de lol. Voor meer info kun je mijn blogbericht lezen over de Magic 8-ball, je gids ontmoeten en een speelse tarotkaart.

Rotstekeningen Orakel

Serge Kahili King van Huna.org verkocht jaren geleden de Rotstekeningen dobbelsteen met oude Hawaiiaanse rotstekeningen erop. Aan ieder symbool had hij een betekenis gehangen. Je kunt dit sjamanistische hulpmiddel gebruiken om informatie te krijgen en beslissingen te nemen. Denk aan je vraag en ‘trek’ een rotstekening. Het getrokken symbool zal de essentie van het probleem verwoorden en je ook een oplossing aanreiken.

Tarotconsult, degelijk en accuraat

Professioneel Tarotadvies

Wil je een degelijk en accuraat tarotconsult met de interpretatie van de tarotkaarten toegespitst op jouw vraag en situatie? Dan kan dat ook. Ik bied verschillende e-mail tarotconsulten aan.