Over tarotkaarten trekken online

Wanneer je een vraag hebt, denk dan eerst na over je vraag. Mogelijke vragen zijn bijvoorbeeld:

  • Wat is mijn tarot dagkaart voor vandaag?
  • Wat is mijn tarot dankbaarheidskaart voor vandaag?
  • Wat zie ik niet (of wat zie ik over het hoofd) in deze situatie?
  • Waar moet ik rekening mee houden in deze situatie?
  • Wat is de volgende stap?
  • Als ik ‘dit’ doe, wat is dan het resultaat dat ik kan verwachten?
  • Waar loop ik op vast in deze situatie?

Het is altijd fijn om met een antwoord van de tarot direct uit de voeten te kunnen. Dat is niet altijd het geval. Als het antwoord je niet bevalt of onduidelijk is, ga dan niet direct nóg een kaart trekken. Gun jezelf de tijd om de betekenissen van deze kaart tot je door te laten dringen.

Heb je een waardeloze dagkaart getrokken, ga dan niet bij de pakken neerzitten. Kijk rustig of die tarotkaart, je iets aanraakt waar je iets mee kunt. Als je als een donderwolk rondloopt en je trekt tarotkaart De Toren, dan is dat wellicht een aanwijzing om iets te doen aan je donderwolk. Trek je Staven Vijf, dan kan die voorkennis je bijvoorbeeld behoeden voor een ruzie.

Het komt voor dat een tarotvoorspelling angstig maakt. De oorzaak is eigenlijk altijd een verkeerde interpretatie. Lees mijn artikel over Angstig door Tarotvoorspelling om de valkuilen en dus de angst te voorkomen of lees dit artikel achteraf wanneer de angst al heeft toegeslagen, om alles weer in het juiste perspectief te plaatsen.

Terug naar Tarotkaarten Trekken voor Tarot Dagkaart of Tarot Advies

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00