Dugan Witches Tarot

Maak kennis met de energie van de Dugan Witches Tarot

De Dugan Tarot bevalt mij uitstekend voor het trekken van Tarot dagkaarten. Aan de ene kant zijn ze gemakkelijk te interpreteren omdat de betekenissen veelal gelijk zijn aan de Rider Waite Tarot betekenissen. Maar daarbij hebben deze Witches tarotkaarten ook iets eigens, en het zit hem in de afbeelding en de energie. Het is een deck dat mij helpt in mijn kracht te staan. Zelfs als ik een kaart als hoofdzakelijk negatief ervaar, dan nog zie ik in de kaart iets positiefs.

Dugan Witches Tarot dagkaart trekken

Sinds ik de Dugan Tarot heb ontdekt, kijk ik ernaar uit iedere dag een tarot dagkaart te trekken. Dit heb ik nog met geen enkel ander deck gehad. Hieronder kun je het zelf proberen.

Voor de interpretatie gebruik ik in feite de Rider Waite betekenissen en kijk ik naar de afbeelding. Om die reden krijg je je getrokken kaart groot te zien, zodat je alle elementen op je getrokken tarot dagkaart goed kunt bekijken.

De gegeven betekenissen lees ik wel, maar leg ik ook vaak naast me neer. Voor mij is leidend hoe de betreffende tarotkaart op mij overkomt.

 

Overzicht van de Dugan Tarot

Van de Dugan Tarot zijn nog nu nog maar weinig tarotkaarten beschrijvingen vertaald, maar dat worden er vanzelf meer. Kaarten met een vertaling en toelichting kun je herkennen aan de blauwe link onder de kaart.