Dugan Witches Tarot – Page van Zwaarden

dugan witches tarot zwaarden page
Zwaarden Page

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart Page van Zwaarden

Rechtop: Waakzaamheid, voorzichtigheid. Op wacht staan voor problemen of conflicten. Een einde maken aan kleine conflicten met een paar goed gekozen woorden. Een intense en intelligente jongeman.

Keerzijde: spanning, huiduitslag. Fysieke kracht gebruiken wanneer dat niet nodig is.

Beschrijving uit het Witches tarotboek

Een lange, slanke tiener staat op een groene vlakte. Het waait hard; zijn metalen havikshanger, die hij als een talisman om zijn nek draagt, wappert in de wind. Hij houdt zijn zwaard gemakkelijk omhoog met beide handen. Hij bekijkt de situatie intensief voor het juiste moment om actie te nemen. Zal hij toeslaan en zichzelf verdedigen of zal hij het zwaard neerleggen? Het kan beide kanten op, want hij lijkt je op de hoogte te brengen dat hij zou kunnen toeslaan en zich tegelijkertijd voor te bereiden op de mogelijkheid van een gevecht. Zijn overhemd heeft een zachte, grijze kleur, met gele biesjes en lichtblauwe haviken op de mouwen geborduurd. Deze traditionele heraldiek symboliseert dat hij ongeduldig is en niet zal stoppen voordat zijn doelen zijn bereikt. Achter hem zien we een blauwe lucht en witte, donzige, mooi weer wolken. In de verte, aan de horizon, zijn bergen te zien. In deze hofkaart wordt het element lucht gecombineerd met de intensiteit en snelle, grillige reacties van een jonge man. Niemand kan voorspellen of hij zijn humeur zal beteugelen en gepast zal reageren.

Betekenissen uit het boek

Wanneer tarotkaart Zwaarden Page in een tarotlezing terechtkomt, betekent dit dat je snel moet denken en besluitvaardig moet handelen, maar dat je je humeur onder controle moet houden. Je moet waakzaam blijven en op je hoede zijn voor problemen of conflicten, maar je moet je humor gebruiken en geen brute kracht. Je hebt het vermogen om snel een einde te maken aan onzin en kleine argumenten met snelle acties of een paar goed gekozen woorden. Deze kaart kan fysiek een intense, impulsieve en actieve jongere vertegenwoordigen met bruin haar en groene of lichtbruine ogen. De havik symboliseert berichten en wanneer die in je leven verschijnt, is het altijd een teken van de godheid om op te letten wat er om je heen gebeurt.

De boodschap van de Page van Zwaarden is dat voorzichtigheid, slimheid en tact op dit moment nodig zijn. Probeer tact voordat je naar je tegenstander uithaalt.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00