Dugan Witches Tarot – Page van Kelken

dugan witches tarot kelken page
Kelken Page

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart Page van Kelken

Rechtop: Verbeelding. Een student die magische of paranormale studies begint, nieuwe paranormale of magische talenten ontdekt, hoop omarmt en de vreugde van zijn vak (craft) herontdekt.

Keerzijde: Je intuïtie en paranormale gaven negeren. Weigeren om je te binden aan je magische studies.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

De Page van Kelken wordt hier getoond als een tiener die bijna volwassen is. De page is vol optimisme en nieuwsgierigheid en haar goede humeur verlicht haar lichtbruine ogen. Haar goudbruine haren worden gedeeltelijk bij elkaar gehouden door een haarband van zeeschelpen. Haar bleke aqua-jurk en zilveren oorbellen met zeesterren laten ook zien dat ze verbonden is met het element water. Om haar nek hangt een ketting van eenvoudig zeeglas. De Page van Kelken houdt in beide handen een zilveren beker voor haar uit. In de beker is een blauwe vis verschenen die haar geheimen influistert. De vis nodigt de page uit om naar binnen te kijken, om het element water te omarmen en haar intuïtieve, magische en paranormale talenten te verkennen. Achter de Kelken Page zien we een helderblauwe lucht en de oceaan. Rondom de page zie je een speelse, sprankelende golf met de vorm van een halve maan. Dit is weer een knipoog naar de vrouwelijke krachten van de maan en haar aantrekkingskracht over de getijden van de oceaan en haar macht over ons allemaal. De page maakt zich geen zorgen over de golf – ze verwelkomt het speelse spatten. Het maakt tenslotte allemaal deel uit van het leerproces. Ze is klaar om erin te duiken en haar studie te beginnen. De avonturen van de Page van Kelken en de reis op haar nieuwe magische pad zijn nog maar net begonnen.

Betekenissen uit het boek

Wanneer de Tarotkaart Page van Kelken in een tarotlezing opduikt, is dit een teken dat er nieuwe intuïtieve talenten zullen ontstaan. Neem deze tijd om je gaven te ontdekken. Dompel jezelf onder in de verkenning van je intuïtie, empathie, helderziendheid en andere paranormale talenten. Deze hofkaart kan ook een symbool zijn voor een student die net met zijn studie in de magische kunsten is begonnen. Omarm het plezier van ontdekken en breng wat plezier terug in je vak. Zoals bij alle hofkaarten kan de page een echte persoon vertegenwoordigen. Meestal is dit een jongere met blond of bruin haar en blauwe, lichtbruine of groene ogen.

De boodschap van de Kelken van Page is om je magische en paranormale talenten te verkennen. Vergeet niet dat magie iets vreugdevols is!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00