Tarot Stap voor Stap is een site van Purser Design
en Nelly van der Werff

tarotkaarten en Nelly van der Werff

Nelly van der Werff is naast tarotdeskundige, ook Reiki Master, Law of Attraction specialist, student van Serge Kahili Kings variant van Huna en fan van Eckhart Tolle. Zij geeft tarotcursussen sinds 1996 en heeft al het cursusmateriaal dat op deze site aangeboden wordt, zelf geschreven.

In 2005 heeft zij The School of The Work van Byron Katie gedaan.

Op Tarot Stap voor Stap kun je terecht voor de thuisstudie Cursus Tarot voor Beginners en andere tarotcursussen, en voor het lezen van heel veel informatie over Tarot. Als je vragen hebt over Tarot, aarzel dan niet om contact met Nelly op te nemen.

De Rider Waite Tarotkaarten op deze site zijn de zwart/wit kaarten uit het boek van Waite: The Pictorial Key of the Tarot  ingekleurd door Jeffrey Purser. Het copyright op deze versie van het Rider-Waite-Smith tarot deck berust bij Jeffrey Purser. Gebruik zonder schriftelijke toestemming is niet toegestaan.

Alle artikelen op deze site zijn geschreven door en derhalve copyright Nelly van der Werff. Gebruik zonder schriftelijke toestemming is niet toegestaan.  Refereren aan artikelen of delen daarvan gebruiken op je website, is uiteraard wel toegestaan, mits je een link plaatst naar het betreffende bericht op TarotStapVoorStap.nl

Sinds 1 januari 2013 rust er geen copyright meer op het boek The Pictorial Key of the Tarot van Arthur Waite, en daarom ook niet meer op de zwart/wit kaarten uit dat boek. Voor ingekleurde kaarten rust het copyright bij degene die ze heeft ingekleurd of voor het inkleuren heeft betaald.

Het copyright van De Rider Waite versie die Nelly op de foto in haar hand heeft ligt bijvoorbeeld bij US Games Systems, wereldwijd de grootste uitgever van tarotkaarten.

Zelf tarot leren lezen?

Als je Tarot wilt leren lezen, kun je het beste beginnen met de Rider Waite Tarot. Dit zijn wereldwijd de meest verkochte kaarten en er is volop informatie te vinden over deze tarotkaarten: als cursus, op blogs en in boekvorm.