Tarot in de Liefde

Wat zeggen de tarotkaarten over Relaties

Ridder van kelken tarot kaart geeft liefdeMinstens 50% van de vragen aan de tarot gaan over de Liefde met hoofdletter L. Zowel bestaande liefdesrelaties als nog niet bestaande. Bijvoorbeeld: Komt er nog iemand op mijn pad? Of : Ik heb iemand ontmoet en gaat het wat worden? Daarnaast gaan heel veel vragen over relaties in bredere zin, zoals relaties met ouders, met kinderen en werkrelaties.

Ik heb daarom aan de betekenissen van de Tarotkaarten, aan iedere kaartbeschrijving, een stukje toegevoegd specifiek voor relatievragen.

Wellicht helpen deze betekenissen om je op weg te helpen om je vragen over relaties te lezen. Want door het geven van de Tarot Cursus voor Beginners, merk ik dat relatievragen toch altijd het moeilijkst zijn om te interpreteren. En dat is ook niet vreemd, omdat de emotionele betrokkenheid bij dit soort vragen natuurlijk erg groot is.

Geen zin om alle pagina’s af te gaan?

Download de gratis pdf met alle toegevoegde betekenissen Handreiking Tarot en Relaties!

Op de pagina Tarotlegpatronen staan twee tarotleggingen die heel geschikt zijn voor relaties:

Heb je geen relatie en ook niemand op het oog, maar vraag je je wel af of het nog wat gaat worden met de Liefde, dan zou ik daarvoor het veelzijdige Keltisch Kruis gebruiken.

Tweede Opinie Tarotconsult

Als je een legging hebt gedaan, voor jezelf of voor iemand anders, en je hebt het gevoel dat je er niet helemaal uitkomt of dat je iets mist, probeer dan eens een Tweede Opinie Tarotconsult!