WK 2014: Nederland-Chili – tarot voorspelling

Tarot voorspelling: wie wordt groepswinnaar in groep B WK 2014? Nederland of Chili?

Nu begrijp ik dat het niet echt heel veel uitmaakt of we winnen, verliezen of gelijkspelen, want we zijn door naar de achtste finale!

Maar toch, scherp blijven en blijven verbeteren lijkt me de juiste weg om Wereldkampioen te worden in 2014!

Dus weer twee tarotkaarten op ‘hoe spelen zij?’

tarotkaart zwaarden tien wk 2014 nederland chili
Chili
tarotkaart schildknaap staven wk 2014 nederland chili
Nederland

Hoe speelt Nederland?

Ik trok hierop de Page van Staven. Deze kaart duid op berichten, op nieuws. Deze Page voelt zich geroepen om een boodschap uit te dragen die in zijn ogen erg belangrijk is. Ik zie dat als een voorbode om als team verder duidelijk te maken aan de rest van de wereld dat Nederland echt een serieuze kandidaat is om Wereldkampioen te worden. Wij zijn hier in Brazilie om die beker mee naar huis te nemen!

Is het mogelijk dat de drie heuvels of piramides op de achtergrond van de Page van Staven duiden op 3 van 3?

Hoe speelt Chili?

Hierop trok ik Zwaarden 10. Dit is een kaart die er onplezierig uitziet, maar dat in feite niet is. Het is een kaart die duidt dat er door nieuwe inzichten betere tijden aankomen.

Nu zijn de tijden al goed, ook voor Chili, dus ik weet het niet. Ik heb Chili ook nog nooit zien spelen. Het kan zomaar zijn dat deze kaart aangeeft dat Chili met 10 man moeten spelen en dat kan mooi in ons voordeel werken.

De uitslag

tarotkaart staven koningin wk 2014 nederland chili
Nederland
Cups-Page
Chili

In mijn twee eerder voorspellingen, heb ik een kaart getrokken voor elk land in de hoop dat die kaarten de goals zouden aangeven voor dat land. Maar dat lijkt niet te werken. Wel gaven de kaarten min of meer aan wie er zou winnen.

Dus nu weer twee kaarten getrokken om een vooruitblik op de uitslag te krijgen. Voor Nederland trok ik de Staven Koningin. Deze kaart duidt op zelfvertrouwen, daadkracht, optimisme en hard werken om gestelde doelen te bereiken. De oranje leeuwen op haar troon duiden er al op dat de Staven Koningin pro oranje is.

Voor Chili trok ik de Page van Kelken. Deze kaart duidt vaak op verwondering over wat je nu weer overkomt. Ik hoop dat deze kaart erop duidt dat Chili Oranje zwaar onderschat heeft en verbijsterd achterblijft bij Oranje.

Volgens mij, duiden deze kaarten erop dat Oranje wint van Chili. In ieder geval, veel kijk plezier.

 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00