Halloween Tarot – overzicht

Bloedstollend is de Halloween Tarot niet

De Halloween Tarot met artwork van Kipling West en teksten van Karin Lee, is alleraardigst en heel geschikt om rond Halloween tarotconsulten mee te geven. De betekenissen van de Halloween Tarotkaarten zijn grotendeels gelijk aan die van Waite. Hier en daar vond ik de interpretatie verrassend, verhelderend of afwijkend en die teksten heb ik onder de afbeeldingen geplaatst. Verder kun je dus gerust de Rider Waite Tarot betekenissen aanhouden.

De vier kleuren in de Halloween Tarot zijn:

  • Pompoenen voor Pentakels
  • Vleermuizen voor Zwaarden
  • Spoken voor Kelken
  • Impen voor Staven.

Impen zijn kleine wezens van zo’n 20 cm hoog (meestal) die dol zijn op kattenkwaad. Ik heb niet zo veel verstand van al die natuurgeesten en ik heb geen idee hoe ik Imp zou moeten vertalen, dus heb ik het maar onvertaald gelaten. Ze zier er uit als kleine duivels, maar ze hebben niet direct met de onderwereld of De Duivel te maken en om ze duiveltjes te noemen vond ik een te zware associatie geven met De Duivel. Op Wikipedia vond ik een Nederlands artikeltje over de Imp dat je hier kunt lezen.


Een Halloween Tarotkaart trekken

Wil je weten wat de halloween Tarot voor je in petto heeft? Klik op de knop voor een Halloween Dag/advies tarotkaart.

Ik durf het aan!


Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00