Online Tarotcursus voor Beginners

Op zoek naar een Tarotcursus voor Beginners? Dan ben je bij Tarot Stap voor Stap aan het juiste adres.

Al cursist? Login voor toegang tot de online cursusomgeving.

Leer snel en gemakkelijk zelf tarotkaarten lezen voor jezelf en anderen! De online cursus Tarot voor Beginners bestaat uit twaalf lessen en maakt je stap voor stap, bijna moeiteloos, vertrouwd met de tarotkaarten. Iedereen kan het leren!

Unieke methode om de tarot te leren lezen

Online Cursus Tarot voor beginners met huiswerkbegeleiding, tarot stap voor stap, huiswerk bestaat uit echte tarotlezingen voor jezelf en anderen
Cursus Tarot voor Beginners

De cursus is stapsgewijs opgezet zodat je spelenderwijs, zonder al te veel leerwerk, de tarotkaarten leert lezen.

In de eerste les leer je tien kaarten kennen, namelijk de Pentakels Aas tot en met Tien. Je gaat vervolgens direct met de besproken kaarten aan de slag en alléén met de besproken kaarten. Iedere les komen daar een aantal kaarten bij, zodat je stap voor stap ‘ingewijd’ wordt in de kunst van het tarotkaarten lezen.

In les 2 worden de Staven behandeld, in les 3 de Kelken in les 4 de Zwaarden in les 5 de Hofkaarten en in les 6 en 7 de kaarten van de Grote Arcana. Het is deze unieke, stapsgewijze opzet, waardoor je bijna moeiteloos leert om de tarotkaarten te lezen.

In les 8 t/m 11 zetten we de puntjes op de i en les 12 bestaat uit het examen. Je stuurt je huiswerk in per e-mail en ontvangt binnen 2 werkdagen je huiswerk nagekeken retour.

Ervaringen van Tarotcursisten met de tarot cursus Stap voor StapWat heb je eraan om tarotkaarten te kunnen lezen?

 • De tarot is een boeiend instrument waarmee je inzicht krijgt in situaties wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet. De tarot kan complexe situaties ontrafelen en doordringen tot de kern van het probleem.
 • De ene keer bevestigt de tarot wat je zelf al dacht. Een andere keer reikt de tarot je een verrassende invalshoek aan, waarmee je een probleem kunt oplossen.
 • De tarot kan je helpen om je gedachten, plannen en wensen helder te krijgen en concreet te maken.
 • Door de tarot te leren lezen, kun je altijd gebruik maken van deze handige raadgever.
 • Door de tarot te bestuderen, krijg je meer inzicht in jezelf, je drijfveren, je beperkende overtuigingen, je kwaliteiten en valkuilen en je intuïtie neemt er door toe.
 • Je leert jezelf en de mensen om je heen beter kennen.
 • Wanneer je twijfelt, je onzeker voelt, niet weet wat je moet doen en de adviezen van de mensen in je omgeving spreken elkaar tegen of voelen niet goed, dan kan de tarot je heel goed van dienst zijn. De tarot kan je een andere invalshoek geven of laten zien waarom het advies niet goed voor je voelt.
 • Tarot is leuk, boeiend en veelzijdig!

Wat leer je in de cursus Tarot voor Beginners?

 • In de cursus Tarot voor Beginners krijg je een stevige basis aangereikt, waarmee je in staat zult zijn om tarotkaarten te leggen voor jezelf en anderen.
 • Met behulp van geheugensteuntjes, blijven de betekenissen van de 78 tarotkaarten makkelijk hangen. Stampwerk is niks voor mij. Ik leer liever op een speelse manier en dat is ook hoe ik mijn kennis van de tarot overbreng.
 • Het huiswerk bestaat niet uit het beantwoorden van vragen waarop je het antwoord in het cursusboek kunt opzoeken. Het belangrijkste is het leren lezen van de kaarten zodat een duidelijk antwoord op de gestelde vraag gegeven kan worden. Om dat te bereiken, bestaat het huiswerk voornamelijk uit het oefenen van het lezen van de tarot in tarotlegpatronen, en daar beginnen we al mee in les 1!

Online of vanaf papier?

Je kunt het pdf-cursusboek uitprinten om het materiaal vanaf papier te bestuderen. Dit kan fijn zijn om er aantekeningen bij te maken bijvoorbeeld. Het cursusmateriaal uit het cursusboek en online is nagenoeg gelijk aan elkaar, maar online heb je de extra mogelijkheid om de video-toelichtingen op de tarotkaarten te bekijken en online je tarotkaarten te trekken. Studeer je vanaf papier, dan raad ik aan om wel online de video’s te bekijken. Door de combinatie van het lezen van de lesstof en het horen ervan, blijft deze beter hangen.

Introductie op de online leeromgeving

Ervaar het zelf! De eerste les is helemaal gratis!
Je vindt de lessen in de rechter menubalk hiernaast, of wanneer je dit leest op een smartphone, onderaan.

Inbegrepen: De cursusprijs is inclusief btw, het cursusboek (pdf-bestand), toegang tot de online cursusomgeving met alle video’s, nakijken van het huiswerk, examen en certificaat (pdf). In de cursus ga je vanaf les 1 oefenen met het daadwerkelijk tarot kaarten leggen en interpreteren. In totaal worden 29 tarotleggingen voor je nagekeken en van feedback voorzien. Vooral hierdoor zul je snel vooruit gaan.

Niet inbegrepen: Voor deze cursus heb je een set Rider Waite Tarotkaarten nodig.

Het cursusboek (PDF) telt 183 pagina’s A4, 57.586 woorden

Betalen in Termijnen: Betalen in 3 of 4 maandelijkse termijnen is mogelijk. Kies voor ‘zelf overmaken’ als betaalmethode.

Extra en helemaal gratis

De Tarot is heel geschikt om problemen te signaleren, maar kan die niet oplossen. Dat kun je alleen zelf doen. Vaak hebben deze problemen te maken met beperkende overtuigingen of steeds terugkerende gedachten waar je niets aan hebt. Ik heb hiervoor in de loop der tijd een aantal handige hulpmiddelen gevonden, die ik zelf regelmatig gebruik en waar ik mijn cursisten vaak naar verwijs. Ik ben nu bezig om deze info te verzamelen op één plek en online voor cursisten beschikbaar te maken. Ik heb deze cursus Probleemoplossende Hulpmiddelen genoemd. Dit materiaal is in feite van onschatbare waarde, want je kunt met deze eenvoudige hulpmiddelen je leven totaal veranderen. En je krijgt het gratis.

Tempo

Je bepaalt zelf je tempo. De meeste cursisten ronden de cursus af tussen 3 en 6 maanden. Maar er zijn er ook die er een jaar of langer over doen. Dat kan en mag. Ook nadat je de cursus hebt afgerond, heb je nog toegang tot het online lesmateriaal. 

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer info, neem gerust contact met mij op.

Ik kijk ernaar uit je als online tarot cursist te mogen verwelkomen!

Vriendelijke groet,

Nelly van der Werff

 

 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00