Pentakels Acht

Globale betekenis: Er wordt hard gewerkt. Betrokkene is goed in zijn werk. Talenten zijn in hoge mate ontwikkeld. Het werk wordt met plezier verricht. Mogelijk verveling vanwege de routinematigheid van de werkzaamheden. Gebrek aan uitdaging. Schenk aandacht aan details.

Cursus Tarot Pentakels-8Op tarotkaart Pentakels Acht zien we een man die zijn talenten goed ontwikkeld heeft. Hij werkt zo te zien met plezier. Hij is ijverig en bekwaam in zijn werk. Het houten bankje zagen we ook in tarotkaart Pentakels Drie, toen deze man aan het begin van zijn carrière stond en zichzelf nog moest bewijzen.

De hamer is een symbool van kracht en activiteit. In de vrijmetselarij is de hamer het werktuig van de meester en opzichters van een loge. De symboliek wijst erop dat de afgebeelde figuur een meester in zijn werk is.

Tarotkaart Pentakels Acht geeft aan dat alles goed verloopt. Werkzaamheden of activiteiten die eerst moeilijk waren, zijn nu routineklussen geworden. Alles lijkt vanzelf te gaan, het kost geen moeite meer. In het voorbeeld van het autorijden zou je kunnen zeggen dat achteruit inparkeren ook geen probleem meer is. Hij beheerst het autorijden volledig.

Het negatieve aspect van deze kaart is dat de routine als saai kan worden ervaren. Er zit geen uitdaging meer in het werk. Deze kaart kan ook een aanwijzing zijn om aandacht te schenken aan details.

Video Pentakels Acht

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00