Tarot over Australië – Nederland, WK 2014

Na de leuke oefening in het voorspellen op Spanje-Nederland van vorige week, nu de voorspelling voor Australië-Nederland. De wedstrijd die morgen, 18 juni om 18.00, van start gaat. Ik ben echt heel benieuwd en vooral na de ‘rare’ kaarten die ik heb getrokken.

Op de vraag ‘hoe speelt Australië’ trok ik Zwaarden Zes. Voor Nederland trok ik Kelken Vijf.

Zwaarden Zes duidt op noodgedwongen iets doen, ergens heen gaan waar het gras groener is, omdat het gras thuis niet wil groeien. Rustiger vaarwater opzoeken.

Kelken Vijf duidt vaak op ‘hangen aan het verleden’, op treuren over wat er in het verleden is gebeurd, spijt over dat wat je kwijt bent en niet zien wat je nog wel hebt.

Wat valt er te treuren? Helemaal niks toch? Overwinning op Spanje was super! Maar goed, de vraag is ‘Hoe spelen zij?’ En het antwoord is Kelken Vijf. Dus ik denk dat ze spelen alsof ze die drie punten hard nodig hebben. Ze gaan er stevig tegenaan, want dan kan Chili ons niks meer maken.

Op de site van foxsports.com.au kwam ik een bericht tegen dat Australië nog nooit van Nederland heeft verloren in drie eerdere wedstrijden. Dat zijn misschien die drie omgevallen kelken op de tarotkaart Kelken Vijf. eMaar, Oranje, niet getreurd, er staan nog twee bekers overeind. En dit keer gaan we winnen!

Hoe Speelt Australië? Met Zwaarden Zes die een andere richting kiest, zou dit kunnen wijzen op een totale verandering van tactiek. Gezien het artikel dat Australië nog nooit van ons verloren heeft, is het ook mogelijk dat Australië denkt, ‘kat in ’t bakkie’ en het rustig aan doet.  Spanje had eenzelfde houding, en we weten hoe dat afliep.

De uitslag – De zon schijnt voor Nederland

tarotkaart de zon voor nederland
Nederland
Australië
Australië

Voor Australië trok in de Keizerin en voor Nederland De Zon.

De Keizerin is een kaart van groei en bloei. Niet te hard aan de plantjes trekken, maar gewoon de tijd geven om te groeien. Het is een prima kaart en ik ga er maar vanuit dat dit niet duidt op drie doelpunten van Australië, maar op verdienstelijk spel. Aan de andere kant sluit de ontspannen houding van de Keizerin misschien aan bij de Zwaarden Zes die het rustig aan doet?

De Zon voor Nederland is uitermate bemoedigend. De Zon is de 19de kaart van de Grote Arcana, maar 19 doelpunten lijkt me overdreven. Maar met de Zon verwacht ik wel een mooie overwinning.

 

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00