Dugan Witches Tarot – Acht van Staven

Dugan witches tarot staven acht
Staven Acht

Sleutelwoorden Witches tarotkaart Staven Acht

Rechtop: Beweging, actie. Zaken kunnen nu snel afgerond worden. De positieve manifestatie van spreuken. Reis voor zaken of plezier, meestal per vliegtuig. Langeafstandscommunicatie.

Keerzijde: Een situatie waar geen einde aan lijkt te komen. Spreuken die vertragen. Problemen met vliegreizen. Geannuleerde vluchten.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

Acht bloeiende meidoornstaven versierd met rode linten schieten neer vanuit een prachtige hemel. Op de achtergrond zien we een zilveren meer, groene vallei en bergen. De rustige achtergrond staat in direct contrast met acht staven die in zicht komen. De acht staven komen als het ware terug naar de aarde. Dit kan symboliseren dat alle creatieve mogelijkheden op hun plaats vallen. Ook de reis komt tot een gelukkig einde; alles waar je op hoopte staat op het punt te gebeuren, en succes is nabij. Opwinding, activiteit, verandering en beweging zijn de berichten van deze kaart. Tarotkaart Acht van Staven is een van de weinige kleine arcana tarotkaarten die geen mensen, dieren of wezens bevat; alles wat we zien is een landschap en de acht staven die naar de grond razen. Deze kaart is op de best mogelijke manier basaal en ongecompliceerd, en dat geldt ook voor de betekenis ervan. Dit is een kaart van beweging en manifestatie.

Betekenissen uit het boek

Wanneer tarotkaart Staven Acht in een tarotlezing vliegt, is het een constatering dat projecten die ooit vertraging opliepen, spoedig worden afgerond. Dit is een positieve en opwindende kaart vol beweging en actie. Spreuken die zijn uitgesproken zullen zich nu manifesteren. Vaak symboliseert deze kaart reizen voor zaken of plezier, en meestal is dit reizen per vliegtuig. Staven Acht kan ook communicatie over lange afstand tussen zakelijke partners betekenen. Dit is het moment van frisse ideeën en creativiteit en snelle en daadkrachtige actie is aan de orde van de dag.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00