Dugan Witches Tarot – Aas van Pentakels

Dugan witches tarot zwaarden koningin
Pentakels Aas

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart Pentakels Aas

Rechtop: Rijkdom, overvloed, gezondheid, geluk, veiligheid. Liefde voor de natuur, groene magie en fytotherapie (kruidengeneeskunde). Magie gemanifesteerd in de fysieke wereld. Het element aarde.

Keerzijde: een vertraging in verwachte inkomsten. Hebzucht, probleem met financiën, falen van spreuken. Gebrek aan vertrouwen in je eigen magische talenten.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

Een grote, gouden, rechtopstaande, gouden pentakel zweeft in de lucht. De lucht op de achtergrond heeft de roze kleur van de dageraad, en gouden en roze wolken zijn zichtbaar achter de pentakel. De kostbare gouden pentakel heeft een lommerrijk patroon op het oppervlak en de pentakel zelf is omgeven door met elkaar verweven en bloeiende kamperfoelietakken uit de tuin. Kamperfoelie is een hardnekkige bloeiende struik die is verbonden met het element aarde en de planeet Jupiter. Het is een krachtig kruid dat wordt gebruikt spell-werk voor welvaart en geluk. De bloemen van de kamperfoelie zijn symbolen van nieuwe en zoete kansen. De Aas van Pentakels is een van de meer positieve kaarten in het tarotspel, en duidt op welvaart, vruchtbaarheid, rijkdom, stabiliteit en groei. Hij symboliseert ook de positieve manifestatie in het hier en nu van je magie in de fysieke wereld.

Betekenissen uit het boek

De Aas van Pentakels is de krachtigste en meest pure vorm van het vrouwelijke element aarde. Deze aas laat ons alle overvloed zien die de reeks pentakels vertegenwoordigt. Wees creatief en zet die bloeiende ideeën om in actie om materieel succes te behalen. Omdat het pentagram in de lucht zweeft, symboliseerde deze kaart traditioneel dat geld zich gewoon in je leven kan manifesteren alsof het uit het niets komt. Deze kaart kan een geschenk of een onverwachte kans zijn die je in de schoot geworpen krijgt. Maar een meer nuchtere aanwijzing van deze kaart, die de puurste vorm van het element aarde vertegenwoordigt, is om je te herinneren om geaard te blijven en je gezonde verstand te gebruiken. Deze praktische kant en goed beoordelingsvermogen zullen jou en je magie naar succes leiden. Deze kaart illustreert vaak een verlangen om andere mensen te helpen op zowel alledaags als magisch niveau. De Aas van Pentakels betekent een blijvende, diepe genegenheid voor de schoonheid van de natuur en een talent voor groene magie.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00