Dugan Witches Tarot – Twee van Pentakels

Dugan witches tarot pentakels 2
Pentakels Twee

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart Pentakels Twee

Rechtop: Multitasking. Tweede kansen, tweede baan. Houd je persoonlijke financiën in de gaten. Breng je budget in evenwicht.

Keerzijde: Je overweldigd voelen. Gebrek aan concentratie. In het rood staan bij de bank.

Beschrijving uit het boek

Een jongeman jongleert met twee gouden pentakels. Hij is gekleed in aardse tinten groen en bruin; een visuele link met het element aarde. De gouden pentakels waarmee hij jongleert, bevinden zich in de lucht en boven zijn uitgestrekte handen. De twee pentakels bevinden zich binnen de lussen van een horizontaal oneindigheidssymbool, hetzelfde lemniscaatsymbool van de tarotkaarten De Magiër en Kracht. De jongeman heeft zijn ogen gesloten alsof hij zo bedreven is in het jongleren dat hij niet eens naar die pentakels hoeft te kijken. De Twee van Pentakels laat ons een persoon zien die gelukkig is en gemakkelijk in de omgang. Het maakt niet uit in welke omgeving hij zich bevindt, hij kan altijd een manier vinden om met dingen te jongleren en het te laten werken. Op de achtergrond achter de jonge man zien we een helderblauwe lucht met mooi weer wolken, de zee en een schip dat door de golven en stromingen navigeert. Ook al is het water woelig, het schip stroomt mee. Dit is een duwtje om je eraan te herinneren hetzelfde te doen.

Betekenissen uit het boek

Wanneer tarotkaart Pentakels Twee in een tarotlezing valt, symboliseert die dat het tijd is om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Dit is echter geen probleem voor jou, omdat je bedreven bent in het jongleren met meerdere dingen tegelijk, met gemak en plezier. Deze kaart duidt er mogelijk op dat je een keuze moet maken tussen twee verschillende materiële dingen. Dit is de kaart voor tweede kansen of misschien om een ​​tweede baan aan te nemen; Pentakels Twee is de ultieme multi-tasking kaart. Ten slotte kan deze kaart ook een tijd aangeven om voorzichtig te zijn met geld. Let op je persoonlijke financiën en breng je budget in evenwicht.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00