Dugan Witches Tarot – Drie van Pentakels

Dugan witches tarot pentakels 3
Pentakels Drie

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart Pentakels Drie

Rechtop: Hard werken, een baan hebben, vooruitgang. Succes door toewijding. Creativiteit met behulp van je talenten. In de leer zijn om de Craft te leren en prestaties in de Craft.

Keerzijde: Gemiste kansen, luiheid. Geen geduld voor de details. Onbevredigend werk.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

De tovenaarsleerling die een groen shirt draagt, zit bedachtzaam achter een oud houten bureau. Achter hem, in een stenen muur, zien we een groot, kleurrijk, Gotisch glas-in-loodraam met drie pentakels verwerkt in het ontwerp van het glas. De leergierige jongeman houdt een veer in zijn hand en maakt geduldig een amulet op het perkament voor hem. Het pentagram dat hij tekent is een weergave van de krachten die gebruikt worden voor de manifestatie van zijn magie en staat symbool voor zijn spirituele ontwikkeling. Hoewel de jongeman nog steeds een leerling is, gebruikt hij zijn talenten verstandig en creatief. Hij voelt voldoening bij zijn rustige en solide werk en bevordert zijn vakmanschap. Op zijn bureau staan ​​nog meer gereedschappen van zijn vak: een fles inkt, een brandende groene kaars, een bosje verse kruiden en een borrelende fles met een magisch drankje. Een betoverde kat met smaragdgroene ogen zit gezellig naast hem en waakt over de jonge man terwijl de gouden rook van de kaars naar boven zweeft. Na verloop van tijd zal de leerling dankzij al zijn harde werk en toewijding een meester in zijn vak zijn.

Betekenissen uit het boek

Wanneer Tarotkaart Pentakels Drie tijdens een tarotlezing opduikt, is het een teken dat succes zal worden bereikt door focus en hard werken. Dit is een positieve kaart van vooruitgang – een kaart die je eraan herinnert om je creatieve talenten goed te gebruiken. Deze talenten zullen je succes brengen en desgewenst helpen je inkomen aan te vullen. Naast de leerling-kaart is dit ook de kaart van de freelancer en ZZP-er.

Een stage kan een kans zijn om een ​​nieuwe carrièrevaardigheden te leren, of je kunt de kans krijgen om deel te nemen aan een trainingsprogramma op werk. Pentakels Dre kan ook een magische stage vertegenwoordigen. Je kunt een nieuwe magische studie beginnen of misschien werken aan een nieuwe graad in je coven. Je harde werk zal door anderen worden opgemerkt en gewaardeerd. Dit is hét moment om je vak te perfectioneren.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00