Dugan Witches Tarot – Zeven van Staven

Dugan witches tarot staven 7
Staven Zeven

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart Kelken Zeven

Rechtop: Adrenaline, enthousiasme, ambitie. Een uitdaging. Je vaardigheden testen. Magische en alledaagse obstakels overwinnen met stijl en humor.

Keerzijde: Gebrek aan vertrouwen, angst, besluiteloosheid.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

Een fitte jonge man houdt een bloeiende meidoornstaf horizontaal voor zijn borst. Achter hem zijn kliffen te zien die het onbekende vertegenwoordigen. Maar de lucht klaart op en de wolken zijn uiteengegaan, wat een visuele aanwijzing is dat alles nu in orde is. De jonge man neemt een standpunt in en draagt ​​vlamkleuren van goudgeel, oranje en rood om hem visueel te verbinden met het element vuur. Hij stormt vol vertrouwen af op de andere staven, alsof hij van de uitdaging geniet. Hij is onafhankelijk, slim en meer dan in staat om het leven aan te kunnen. Deze kaart staat symbool voor adrenaline, enthousiasme en ambitie. De jongeman op deze kaart heeft niet alleen de wil om te slagen, hij geniet ook van de kans om zijn mentale, fysieke en magische vaardigheden op de proef te stellen.

Betekenissen uit het boek

Wanneer tarotkaart Staven Zeven tijdens een tarotlezing opduikt, is het een bericht dat je op het punt staat een uitdaging aan te gaan – een uitdaging die je met veel plezier zult aanvaarden. Het kan een soort persoonlijke test zijn, waarbij je de uitdaging aangaat gewoon voor de lol en om te zien hoe ver je je grenzen kunt opschuiven, of het nu magisch of alledaags is. Deze kaart duidt op het gebruik van spierkracht en op beweging met terughoudendheid en stijl. Je enthousiasme, ambitie en humor zullen je hier goed van pas komen. Het verschijnen van deze tarotkaart in een lezing duidt erop dat je obstakels zult overwinnen en er met stijl, slimheid en humor bovenuit kunt stijgen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00