Dugan Witches Tarot – Zes van Staven

Dugan witches tarot staven 6
Staven Zes

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart Staven Zes

Rechtop: Overwinning, prestatie. Erkenning voor goed werk. Complimenten en succes. Prestaties na hard werken.

Keerzijde: Vertraging in een project. Vertraging van succes. Geen erkenning krijgen voor je harde werk. Een patstelling.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

Een trotse krijger keert triomfantelijk terug uit de strijd. Achter de rijder zijn vijf andere staven te zien, die lijken te worden opgehouden door een menigte, terwijl de rijder voorbijrijdt. Op de achtergrond is de lucht blauw en schijnt een felle zon op de ruiter en het paard. De krijger is moe, maar lijkt blij om weer thuis te zijn. Hij draagt ​​een gouden harnas, wat zijn status aangeeft, en een vuurrode tuniek afgezet met goud Keltisch vlechtwerk en gouden draken gemaakt volgen Keltisch knoopwerk motief. Een draak is het elementaire schepsel van vuur. De symbolische draken op de tuniek van de zijn met elkaar verweven en vertegenwoordigen de eindeloze cyclus van natuur en leven. De rode, vloeiende cape van de man heeft goud vlechtwerk in de bies en loopt over de rug van zijn bruine paard. Het paradekleed van het paard is ook felrood, met een bijpassend motief van een drakenknoop. Deze levendige, vurige kleuren op het harnas, de tuniek en de mantel van de krijger duiden op trots en prestatie. De krijger houdt in zijn rechterhand een lange, bloeiende meidoornstaf. Een groene lauwerkrans is aan de staf gebonden met een rood lint. Dit illustreert zijn triomfantelijke terugkeer. Van oudsher symboliseert een lauwerkrans de gunst van God. In de taal van bloemen duidt het laurierblad op prestatie. Draken worden uiteraard geassocieerd met het element vuur. In de met vuur geassocieerde serie van Staven, is de draak die op deze kaart wordt weergegeven symbolisch. Draken waren populair in heraldische ontwerpen, omdat ze moed en leiderschap vertegenwoordigen en het overwinnen van obstakels.

Betekenissen uit het boek

Dit is een overwinningskaart die prestatie, erkenning, complimenten, succes en welverdiende onderscheidingen na hard werken symboliseert. Je kunt elk obstakel overwinnen als je eraan werkt. Deze kaart kan ons er ook aan herinneren om door te zetten. De tijden zijn misschien moeilijk, maar je zult er doorheen komen en als overwinnaar uit de strijd komen als je het blijft proberen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00