Dugan Witches Tarot – Vijf van Staven

Dugan Witches tarot staven 5
Staven Vijf

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart Staven Vijf

Rechtop: Concurrentie, conflicten, geschillen, kleine ruzie op het werk of binnen de coven. Doe wat moeite om je probleem op te lossen om positieve resultaten te zien.

Keerzijde: Rivaliteit, verstoring van je plannen. Ernstige persoonlijkheidsconflicten of jaloezie binnen je coven. Ernstig conflict op de werkplek. Macht spelletjes.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

Vijf prachtige draken worden door de wolken heen, de strijd in gevlogen. Elk van de drakenruiters draagt ​​een bloeiende staf van meidoorn. Eén draak is paars, om geest te vertegenwoordigen; er is een blauwe draak voor water, een stevige groene draak voor aarde, een gouden en groene draak voor lucht en een felrode draak om het element vuur te vertegenwoordigen. De enorm verschillende verschijningen van de ruiters geven een idee van de ware betekenis van deze kaart. Sommige van deze rijders zijn in harnas en lijken erg intens, met agressieve houdingen, terwijl twee anderen meer ontspannen lijken te vliegen, alsof ze willen zien waar de herrie over gaat. Dit is een persoonlijkheidsstrijd en een schermutseling. Draken staan ​​bekend als fel en woest, maar ook wijs en magisch tegelijkertijd. Naast de gebruikelijke elementaire associatie met vuur, zijn de vijf draken ook verbonden met elk van de vier natuurlijke elementen, waaronder een vijfde element, dat van de geest.

Betekenissen uit het boek

Wanneer tarotkaart Vijf van Staven je lezing binnenstormt, laat dit zien dat kleine ergernissen en argumenten moeten worden aangepakt. Er zijn verschillende meningen die allemaal gehoord willen worden. Deze kaart symboliseert het gekibbel tussen kameraden, vrienden of collega’s. Deze kaart vertelt je dat er uitdagingen voor de deur staan ​​en dat je heel duidelijk moet zijn in het communiceren van je doelen en verlangens naar een ander. Er kunnen kleine problemen zijn op werk of een beetje gezonde concurrentie. Zet je beste beentje voor en doe wat moeite in het oplossen van problemen, en je zult positieve resultaten zien.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00