Dugan Witches Tarot – Tien van Kelken

Dugan witches tarot kelken tien
Kelken Tien

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart Kelken Tien

Liefde, verbeelding, vervulling. Vreugde, goed humeur, gelukkige familie. Goed huiselijk leven, comfort en vreugde. Vriendschap, gelukkige coven, deel uitmaken van de magische gemeenschap.

Keerzijde: Ontevredenheid, de magie of de vreugde in je leven niet zien. Gevoel een buitenstaander te zijn in je familie of coven. Gebruikt worden als zondebok.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

Aan de oevers van een kronkelende rivier staan ​​een blonde man en een bruinharige vrouw. Arm in arm kijken ze omhoog naar de lucht, waar een levendige regenboog boven het gezin zichtbaar is. Binnen de regenboog staan tien zilveren kelken. Elke ouder heeft één arm omhoog alsof het een feest is. Terwijl zij elkaar omhelzen, dansen hun drie jonge kinderen vrolijk, hand in hand in een cirkel, naast hen. De kinderen voegen energie en opwinding toe aan deze kaart Terwijl de ouders rustig feestvieren, draaien de kinderen aan de andere kant in een cirkel, hun vreugde te groot om binnen te houden. De kinderen moeten lachen, bewegen en dansen tussen de bloemen.

Roze verbena groeit mooi in de omliggende weide en aan de voeten van het gezin. In de verte zijn groene wilgen en een mooi huisje op een heuvel te zien. De rivier in deze kaart is een symbool van gelukkige emoties die door deze scène stromen. Het mooie huisje op de heuvel is een duidelijk symbool van een vreugdevol huis. De wilg wordt geassocieerd met godinnenmagie en het element water. Tot slot, in de taal van bloemen, betekent de roze verbena een gelukkige familieband.

Betekenissen uit het boek

Wanneer tarotkaart Kelken Tien in een tarotlezing verschijnt, is dit een positief voorteken. Dit is de kaart van het gelukkige gezin en een goed huwelijk of een stabiele relatie. Deze kaart symboliseert ook de vriendschapsband, de verbondenheid van de gemeenschap of de emotionele banden die zich vormen in een gelukkige en hechte coven. Uiteraard zijn werk en zorg nodig om deze goede relaties te onderhouden, maar er zal een positief en gelukkig resultaat worden behaald. Vier de liefdevolle relaties die je in je leven hebt. Vrienden en familie zijn kostbaar; koester ze.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00