Dugan Witches Tarot – Negen van Kelken

Dugan Witches Tarot Kelken negen
Kelken Negen

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart Kelken Negen

Rechtop: Gastvrijheid, gemeenschap, hoffelijkheid. Bijeenkomsten, festivals. Een wens zal worden ingewilligd. Plezierige feesten met familie en vrienden.

Keerzijde: Zelfvoldaanheid. Je bent niet zo populair als je denkt dat je bent. Onvriendelijkheid.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

Negen zilveren kelken staan ​​in een boog op een feestelijk gedekte tafel. Achter de tafel staat een mooie vrouw, gekleed in een felblauwe en groene jurk, die tevreden glimlachend wijn in een van de negen kelken schenkt, alsof ze je op het feest wil verwelkomen. De gastvrouw heeft mystieke pauwenveren en een blauwe bloem in haar haren en draagt een ketting met negen stenen. Het tafelkleed is licht aquablauw en er zijn zeesterren en schelpen verwerkt in het ontwerp van het doek voor een visuele link met het element water. Een arrangement van ananas, druiven, appels en een pompoen wordt kunstig op tafel weergegeven alsof er een feest gaat plaatsvinden. De ananas is een klassiek symbool van gastvrijheid. De pompoen, appels en druiven spreken van de overvloed van het oogstseizoen en de pompoen wordt geassocieerd met de maan en het element water. Op de achtergrond suddert een ketel – een klassiek symbool van de godin – boven een haardvuur.

Betekenissen

Wanneer tarotkaart de Negen van Kelken verschijnt tijdens een lezing, verwacht dan dat je sociale agenda vol raakt. Dit is dé tarotkaart voor ‘gastvrijheid’. Deze kaart symboliseert verwelkoming en bevestigt dat je een evenement of feest gaat organiseren voor familie en vrienden. Als hij in een tarotlezing met de Staven Vier verschijnt, verwacht dan dat de komende maanden erg druk zullen zijn met sociale plannen. The Kelken Negen kondigt aan dat je misschien een sabbat- of esbatviering voor je coven organiseert. Deze tarotkaart kan ook buurt- of bedrijfsfeest vertegenwoordigen. Wees niet verbaasd als je betrokken raakt bij de organisatie en het organiseren van een sabbatviering of een ander gemeenschapsevenement. Geniet van de voorbereidingen en plannen en maak je er geen zorgen over. Bovendien wordt deze specifieke tarotkaart soms de ‘wenskaart’ genoemd. Een wens staat op het punt te worden vervuld.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00