Dugan Witches Tarot – Acht van Pentakels

Dugan witches tarot pentakels 8
Pentakels Acht

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart Pentakels Acht

Rechtop: IJverig, vaardig, aandacht voor details. Studie en beoefening van de magische kunsten. Werk in uitvoering, een project dat een succesvolle voltooiing nadert.

Keerzijde: Gebrek aan inzet. Geen ambitie. Een vertraging in de voltooiing van een project.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

Een heks zit, in de schemering, achter een houten werktafel in een alchemisten laboratorium. Ze heeft een bedachtzame uitdrukking op haar gezicht en draagt ​​een jurk van bladgroen met kant aan de randen van haar mouwen. Ze houdt een grote gouden pentagram in haar handen en poetst deze zorgvuldig met een doek. Haar haar is gekruld en wild alsof ze al een tijdje ijverig aan het werk is. Haar ogen zijn groen en alleen gericht op haar taak. Voor haar op tafel zijn een open grimoire (handboek met spreuken e.d.) te zien, een brandende kaars, een gewei van een hert, verse kruiden en een menselijke schedel. Haar familiar; een raaf zit op haar stoel en lijkt de kamer in de gaten te houden voor zijn heks. De raven vertegenwoordigen de mysteries van de craft en de magie en zijn de traditionele dierlijke bondgenoot van de ziener. Achter de heks, aan de enige muur, hangen netjes zeven andere gouden pentakels. Ze is bijna klaar en poets dit achtste pentagram zorgvuldig op. Binnenkort is haar taak voltooid en voegt ze het laatste pentagram toe aan de andere zeven die zo zorgvuldig op de muur worden weergegeven. Op deze kaart zien we dat de heks meer geeft om de integriteit van het werk zelf en niet om de glorie die kan komen als haar taak is voltooid.

Betekenissen uit het boek

Wanneer de Acht van Pentakels in een lezing opduikt, vertelt het over een tijd voor praktische kennis, vastberadenheid en vaardigheid. Dit is een moment van hands-on training of van intensieve studie voor je carrière of de magische kunsten. Hier is een kans om jezelf onder te dompelen in een creatief project zoals schilderen of schrijven.

Door gefocust, gedisciplineerd en ijverig te zijn met je project, zul je al je vaardigheden goed gebruiken. Door al je gaven te combineren met hard werken, zal er succes zijn. Dit is geen kaart van roem, dit is een kaart die je eraan herinnert hoe inspanning, focus en creativiteit vaak groei, winst en een gevoel van voldoening brengen. Deze tarotkaart kan ook in een tarotlezing verschijnen wanneer een lang project een succesvolle voltooiing nadert.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00