Dugan Witches Tarot – De Geliefden

De Geliefden – Kies verstandig

Dugan witches tarot geliefden

Sleutelwoorden uit het boek

Seksuele liefde, schoonheid, een romantische relatie. Besluiten, intentie om er voor te gaan. Keuzes maken. De keuze die je nu maakt, heeft invloed op je toekomst. Liefde heelt.

Keerzijde: relatieproblemen, verkeerde keuzes. Problemen negeren. Ruzies.

Mijn indruk van de Dugan Geliefden tarotkaart

Deze kaart bevalt mij niet. We zien hier een stel dat op het punt staat elkaar voor het eerst te kussen. Dat haal ik niet uit de kaart, maar uit de beschrijving bij deze kaart. Ook hebben ze heel wat overwonnen om bij elkaar te zijn en ze zullen ontdekken dat voor elkaar kiezen, de juiste keuze is.

De engel zint mij niet. Ze reikt haar helpende en beschermende hand wel uit, maar kijkt niet naar het stel. De jurk is ook niet roze zoals aangegeven in de beschrijving. De nadruk ligt op prille liefde en één kus en het is gelijk ware liefde. Deze Geliefden tarotkaart komt op mij onrealistisch over.

De Geliefden als Tarot dagkaart

Ik heb de Dugan Geliefden nog nooit getrokken dus uit eigen ervaring kan ik hier niks over zeggen.

Uit het boek

Een paartje deelt een intiem moment in een prachtige lentetuin vol met bloeiende bomen, bloemen en een beekje. Een engel waakt over het paar. De zon verlicht de gevleugelde engel, en de engel reikt uit naar het paar en zegent de band tussen hen in een douche van mooi, gloeiend licht. De engel vertegenwoordigend harmonie en boodschappen, en herinnert ons er zachtjes aan dat liefde verlicht en geneest.

Het paar staat op het punt van een kus. Romantiek hangt in de lucht, en als het paar eenmaal kust, begint hun emotionele toewijding en zullen hun lotsbestemmingen voor altijd ineengestrengeld zijn. Ze staan op het punt te ontdekken of ze de juiste keuze hebben gemaakt.

De Geliefden is een kaart die gaat over gemaakte keuzes en romantiek. Het is een prachtige illustratie van het evenwicht tussen tegenstellingen en aantrekkingskracht. Van oudsher staat de man voor de rede en symboliseert de vrouw emoties. De vrouw draagt een roze jurk, de kleur van liefde en zachte, gelukkige emoties.

Ze heeft zes roze rozen in haar rode haar; de zes rozen zijn een knipoog naar het nummer van deze kaart, die een balans van tegengestelden symboliseert. Vooral roze rozen staan voor een romantische liefde. Aan de voeten van het paar staan narcissen en hyacinten in bloei. Deze magische bloemen voegen de betovering van ridderlijkheid en nieuwe liefde toe aan de betekenis van deze kaart.

Betekenissen volgens het boek

De Geliefden is een tarotkaart van relaties en keuzes. Deze kaart illustreert de kracht van liefde, verlangen naar bestemming, romantiek en aantrekkingskracht. Deze tarotkaart viert overwonnen uitdagingen zodat de twee geliefden samen kunnen zijn.

De engel op deze Grote Arcanakaart kan worden gezien als een matchmaker, maar ze kan ook een beschermende kracht zijn voor het paar. De engel is een symbool van het lot. Ze is er om ons te laten zien hoe elke keuze die we maken onze toekomst kan beïnvloeden. De engel herinnert ons eraan om verstandig te kiezen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00