Dugan Witches Tarot – Koningin Zwaarden

Dugan witches tarot zwaarden koningin
Zwaarden Koningin

Sleutelwoorden Tarotkaart Koningin van Zwaarden

Rechtop: Een vrouw geboren onder een luchtteken. Wijsheid, onafhankelijkheid, intuïtie, assertiviteit. Persoonlijke ontwikkeling. Doe wat je zegt.

Keerzijde: Een vrouw die haar gevoelens heeft afgesloten en zeer hoge grenzen heeft vastgesteld. Isolatie, roddel. Een wraakzuchtige vrouw.

Beschrijving uit het boek

De mooie koningin van zwaarden zit op de top van een hoge berg en helderwitte wolken drijven op de wind. Haar troon is stevig maar elegant, met gebeeldhouwde zangvogels die in de armleuningen en het algehele ontwerp zijn verwerkt. De wind blaast haar lange bruine haar rond en achter haar bedachtzame gezicht. Ze heeft rook-grijze ogen en een serieuze uitdrukking, alsof ze iets beraamt of haar beste opties overweegt. In haar rechterhand houdt de koningin een mooi, glanzend zwaard omhoog. Met haar linkerhand lijkt ze naar iemand te wenken. De koningin draagt ​​een witte jurk met azuurblauwe accenten. Een hemelsblauwe mantel met witte verenversiering maakt haar ensemble af. Haar kroon heeft scherpe, dramatische punten en is bezet met gele topaasstenen. De gele topaas in haar kroon stimuleert het succesvol behalen van persoonlijke doelen. Ze draagt ​​een grote ketting van blauwe topaas om haar nek. Blauwe topaas roept waarheid en wijsheid op.

In haar schoot ligt een klein boeket geurige kruiden die geassocieerd worden met het element lucht. Ze houdt lavendel vast, wat beschermend is en lelietje-van-dalen, wat in de taal van bloemen een terugkeer naar geluk betekent. Een blauwe gaai herinnert ons eraan dat we ons eigen gevoel van soevereiniteit moeten oproepen om onze eigen talenten te ontwikkelen, onbevreesd te zijn en ons gesprek met integriteit te voeren, net zoals de koningin van het zwaard dat doet. De gevleugelde fee die in de buurt zweeft, is een sylfe, een elementair luchtwezen en lijkt de koningin te bezoeken.

Betekenissen uit het boek

De Koningin van Zwaarden is een bruinharige vrouw met lichtbruine ogen. Ze is slim en ingenieus, met een droge humor en een scherpe tong. Wanneer deze kaart in een lezing verschijnt, kan het een tijd inluiden waarin je aandacht moet besteden aan je eigen instinct en intuïtie. Nieuwe ideeën komen binnen; het is misschien tijd om iets nieuws te proberen. Deze kaart vertegenwoordigt klassiek een vrouw geboren onder een lucht-teken – een vrouw die carrièregericht, eerlijk, gefocust en succesvol is in alles wat ze van plan is. Ze is soms sarcastisch, maar ze is slim, bot en vastberaden. Ze zal haar huis en gezin regeren met dezelfde meedogenloze organisatie die ze toepast op haar carrière. Haar communicatieve vaardigheden zijn van topklasse; ze kan een geleerde, een schrijver of een spreker zijn. Hoewel mannen zich tot haar aangetrokken voelen vanwege haar uiterlijk, trekken ze zich terug wanneer ze ontdekken hoe slim en eerlijk deze koningin is. Ze heeft geen tijd voor onwaarheid of onwetendheid. De koningin van zwaarden kan een vrouw vertegenwoordigen anderen niet snel vertrouwt, vooral in relaties, en een vrouw die misschien liever alleen blijft. Deze koningin zal eerst naar haar hoofd luisteren en logisch nadenken over haar opties voordat ze haar hart vertrouwt.

De boodschap van de Koningin van Zwaarden is deze: laat je onafhankelijkheid gelden, kom voor jezelf op, volg je intuïtie en probeer iets nieuws.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00