Dugan Witches Tarot – Pentakels Page

Dugan witches tarot pentakels page
Pentakels Page

Sleutelwoorden Tarotkaart Page van Pentakels

Rechtop: Een tijd van studie. Aard van de natuur. Geduld, vriendelijkheid, vrijgevigheid. Je aangetrokken voelen tot het feeënrijk. Enthousiasme, succes. Neem de tijd om je te concentreren op je spiritualiteit.

Keerzijde: Verbinding verbreken met je magie. Gevoel gesmoord te worden of gevangen te zitten in de wereldse wereld. Verveling, gebrek aan focus.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

Een jonge vrouw met donkere huidskleur, zwart haar en bruine ogen heeft een grote gouden pentagram vast. Ze staat in een tuinomgeving en staat onder een bloeiende magnolia. Op de achtergrond zien we een mooie blauwe lucht en een weelderig landschap. De page houdt het pentagram omhoog en ziet eruit alsof ze het heel nauwkeurig bestudeert. Ze draagt ​​een romantische lente-groene jurk met roze bloemenrand. Een vijfbladige bloemenhanger hangt om haar nek en is een discrete verwijzing naar het pentagram. Haar jurk, de kleuren, de bloemenversiering en haar medaillon zijn allemaal subtiele verwijzingen naar het element aarde dat de serie van pentakels regeert. Een witte hinde gluurt om de boom net achter de Page van Pentakels. De hinde knaagt tevreden aan het groene gras en is de metgezel van de jonge vrouw. Traditioneel is een witte hinde een elfendier. Het witte hert nodigt je uit om het rijk van de elfen te verkennen. Deze bovenaardse hinde symboliseert magie en wonderen. De magnolia die zo charmant op deze kaart bloeit, komt ook overeen met het element aarde. Tenslotte symboliseert de magnoliabloesem in de taal van bloemen zoetheid, schoonheid, doorzettingsvermogen en liefde voor de natuur.

Betekenissen uit het boek

De Page van Pentakels stelt een persoon voor die leergierig en kalm is. Ze zijn genereus, vriendelijk en een ‘fixer’. Deze page verwijst niet alleen naar een trouwe vriend, maar ook naar iemand die hard zal werken om zijn doelen te bereiken. Met focus en praktisch hard werken zullen ze zeer succesvol zijn. Deze kaart kan ook een symbool zijn voor een student van de magische kunsten die enthousiast, gefascineerd en volledig opgaat in zijn studie, of een student die de oproep voelt om de magie van de elfen te verkennen. Dit is het moment om je te concentreren op je spiritualiteit. Bekijk hoe je spell-werk zich manifesteert op het fysieke vlak. Als je wilt dat je beoefening van magie bloeit, dan moet je het de tijd geven om te ontluiken en te groeien.

De boodschap van de Page van Pentakels is deze: Open je ogen, kijk naar de natuur en bestudeer geduldig haar manieren om de lessen van aardmagie te begrijpen die daar op je wachten.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00