Dugan Witches Tarot – Page van Staven

Dugan witches tarot staven page
Staven Page

Sleutelwoorden Tarotkaart Page van Staven

Rechtop: Enthousiasme, brenger van nieuws. Verwacht snel spannend en gelukkig nieuws, meestal van een jongere persoon. Vastberadenheid en verbeelding. Een uitnodiging of een kans.

Keerzijde: Roddelen op de werkplek. Geruchten en insinuaties. Slecht nieuws.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

De jonge Page van Staven is op reis. Op de achtergrond zien we bergen en een helderblauwe lucht. Hij is een jonge tiener met donkerrood haar en grijze ogen. Hij draagt ​​stevige reiskleding, een lichtgouden tuniek en een felrode reismantel. Het element vuur wordt weergegeven door de warme kleuren van zijn kleding en zijn gouden hanger. Om de nek van de page hangt een groot medaillon in de vorm en kleuren van een zonnebloem. In zijn rechterhand houdt hij een bloeiende en met linten versierde meidoornstok als een wandelstok. Hij houdt zijn linkerhand bij zijn gezicht alsof hij iets roept. De uitdrukking op het gezicht van de Page laat zien dat hij brult voor alles wat hij waard is. Hij is een nieuwsdrager en neemt zijn werk serieus en voert het met verve uit. De Page van Staven brengt enthousiasme en geluk waar hij ook verschijnt. Een oranje gestreepte kat vergezelt hem op zijn reizen. De kater is zijn familiar en draaft alert mee met de page. Katten worden klassiek geassocieerd met het element vuur, en deze wijze oranje kater is een passende metgezel voor onze page terwijl hij naar het buitenland reist en zijn goede nieuws deelt. De zonnebloem wordt geassocieerd met zonnemagie, succes en roem. De bosjes klimop aan weerszijden van de Page van Staven en zijn bekende symbolen voor geluk en weren negativiteit.

Betekenissen uit het boek

Dit is een gunstige en een vrolijke kaart. Wanneer de Page van Staven zichzelf aankondigt in een tarotlezing, wees dan voorbereid op gelukkig nieuws en spannende tijden. Meestal komt dit nieuws van een jongere persoon. Kijk uit voor een jonge, blonde persoon. De Page van Staven kondigt mogelijk een nieuwe baan of een promotie aan, of kondigt mogelijk de aanstaande geboorte van een kind aan (vooral als de Kelken Aas ook in de legging voorkomt). Verwacht een uitnodiging of een kans.

De Page van Staven schreeuwt gretig deze boodschap naar je: het wordt tijd om je verbeeldingskracht en je vastberadenheid te gebruiken om je doelen van succes te bereiken.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00