Dugan Witches Tarot – Koningin van Staven

Dugan witches tarot staven koningin
Staven Koningin

Sleutelwoorden Tarotkaart Koningin van Staven

Recht-op: Een vrouw geboren onder een vuurteken. Een vrouw die gul is met haar genegenheid en succesvol is met haar familie, huis en carrière. Een getalenteerde heks en natuurlijke leider van een magische groep. De ultieme multi-tasker. Populair, extravert, leuk, lief, charmant, vrolijk, stijlvol.

Keerzijde: koppigheid, woede. Een manipulatieve vrouw. Beloften gedaan maar niet gehouden. Een persoon die graag conflicten creëert.

Beschrijving uit het boek

De Koningin van Staven leunt achterover op haar gestileerde zonnebloemtroon. Ze heeft lichtblauwe ogen en felrood krullend lang haar. Zij draagt ​​een gouden kroon met rode robijnen. Deze charmante en vrolijke koningin houdt een lange, bloeiende meidoornstaf, versierd met rode slingers, in haar rechterhand. Ze wordt omringd door een suggestie van vlammen die haar visueel verbinden met het vurige element waar ze haar krachten uit haalt. Deze koningin trekt je naar binnen door de kracht van haar persoonlijkheid. Ze is de geruststellende moeder, gulle vriend, gepassioneerde minnares en bekwame, verfijnde en slimme heerser, alles in één. De Koningin van Staven heeft een felgele jurk met vierkante hals en een rode bies aan de onderkant van de vloeiende mouwen. Om de hals van de koningin hangt een rijke ketting van goud en ovaal geslepen robijnen. De robijnen die de koningin in haar kroon draagt ​​en rond haar hals schenken energie en passie; twee eigenschappen die de vurige Koningin van Staven in overvloed heeft. In de kromming van haar linkerarm houdt zij een klein boeket oranje en gele zonnebloemen met warmbruine hartjes, groene stengels en een paar hartvormige bladeren. In de taal van bloemen kondigt de zonnebloem zelfverzekerdheid en extravagantie aan. In de magische kruidenleer wordt de zonnebloem verwerkt tot spreuken voor succes en roem. Haar familiar, een donzige oranje gestreepte kat, ligt op haar schoot en lijkt op het punt om een ​​dutje te doen.

Betekenissen uit het boek

Wanneer de Koningin van Staven in een lezing verschijnt, zet je dan schrap. Hier begint het plezier. Bij de Koningin van Staven draait alles om energie, enthousiasme en passie. Deze kaart symboliseert vaak een eerlijke vrouw met bleke ogen die van haar huis, familie en huisdieren houdt. Ze is brutaal, leuk, warm, aanhankelijk en ondeugend. Ze is de ultieme multi-tasker en is vaak betrokken bij meerdere groepen of commissies. Ze is intens en gepassioneerd maar met gevoel voor humor. Het kost veel tijd voor deze vrouw om haar geduld te verliezen – maar als ze dat eenmaal doet, is het een geweldige natuurkracht. Deze kaart duidt op een vrouw geboren onder een vuurteken, een getalenteerde heks en een geboren leider. De Koningin van Staven maakt een bekwame coven-hogepriesteres of energieke magische gemeenschapsleider.

De boodschap van de Koningin van Staven is deze: Gezin, magie en carrière, je kunt het allemaal hebben. Laat je passie voor het leven en je creatieve en spirituele energie je vullen en de weg wijzen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00