Dugan Witches Tarot – De Kluizenaar

Dugan witches tarot heremiet
De Heremiet

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart De Kluizenaar

Rechtop: Reflectie, meditatie, intuïtie. Vrij nemen van de coven. Solitair werk, enige tijd alleen in de natuur doorbrengen, verlichting verkrijgen.

Keerzijde: zich geïsoleerd voelen of niet in staat zijn om problemen alleen aan te pakken. Eenzaamheid. Tijd om een nieuwe kring of coven te zoeken.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

Een oude, wijze tovenaar is op een vision quest (zoektocht naar een visioen). Misschien is hij Merlijn; hij heeft zichzelf geïsoleerd, is alleen vertrokken en heeft zichzelf op de proef gesteld om de mysteries te ontdekken. Hij draagt ​​een klassieke tovenaarsmantel bedekt met manen en sterren, maar de mantel is oud, vervaagd en een beetje rafelig aan de randen, wat ons laat zien dat hij al een tijdje op reis is. Onder de schemerhemel zien we achter hem een ​​verlaten met sneeuw en ijs bedekte bergketen, die de scheiding van de rest van de wereld symboliseert. De Kluizenaar gebruikt een pelgrimsstaf om hem te helpen tijdens zijn reis. In zijn rechterhand houdt hij een oude metalen lantaarn omhoog met een gloeiende zes-puntige ster erin om zijn weg te verlichten. Een zes-puntige ster symboliseert de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energieën.

De gloeiende ster van de kluizenaar herinnert ons er ook aan onze spirituele waarheden te zien, zowel die binnenin ons als die buiten ons. De ster vertegenwoordigt de wijsheid die we allemaal in ons hebben. Als dit mag schijnen, kunnen er wonderlijke dingen gebeuren. Als we de kracht hebben, kunnen we naar de top van de berg reizen, inzicht krijgen en het licht zien voor onszelf. De kluizenaar doet ervaring op door zijn beproevingen en tests, en hij herinnert ons eraan dat we hetzelfde kunnen doen. Kennis, inspiratie en verlichting kunnen ook van ons zijn.

Betekenissen uit het boek

Bij tarotkaart De Kluizenaar gaat het erom doelbewust vrij te nemen, alleen te staan ​​en naar binnen te kijken. Wanneer deze kaart in een lezing verschijnt, is dit een teken dat je wat tijd voor jezelf moet nemen om je leven en jezelf te evalueren en te bepalen hoe je verder wilt gaan en wie je wilt zijn. Dit is het moment voor een vision quest, reflectie, intuïtie, meditatie en zelfontwikkeling. Het is tijd om een ​​tijdje alleen te werken aan je magie, zelfs als je lid bent van een coven. Vertrouw op jezelf en op je buikgevoel en neem wat persoonlijke tijd om te zien waar dit toe leidt. Laat je magie de weg verlichten, ongeacht de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00