Dugan Witches Tarot – Tien van Pentakels

Dugan witches tarot pentakels 10
Pentakels Tien

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart Pentakels Tien

Rechtop: Inzet. Gemeenschaps- en financieel succes. Een gelukkig en tevreden gezin. Ondersteuning, dankbaarheid, loyaliteit. Afstammen van een lijn van traditionele heksen. Overgeërfde paranormale talenten.

Keerzijde: de last van familieproblemen. Ongevraagd en ongewenst advies of inmenging in je persoonlijke leven. Een groep die je niet koestert maar je verstikt en onder de duim houdt. Conflicten die voortkomen uit een testament of een erfenis.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

Een gelukkig en liefdevol stel omhelst elkaar en kijkt naar hun baby en de grootvader van de baby op de voorgrond. De grootvader zit onder een stenen boog met zijn kleinkind op zijn knie en hij staart met liefde naar de kleine. De grootvader heeft een veelbetekenende glimlach op zijn gezicht; misschien is hij een van de Wijzen. Een gloeiend, helder licht straalt van zijn hand naar de baby. Verrukt door het licht, lacht de baby naar de grootvader. Deze scène illustreert magische kennis of paranormale talenten die die je hebt geleerd of geërfd van je voorouders. De band van de familie is solide en sterk. Een lieve en grote familiehond probeert ook wat aandacht te krijgen en is beschermend naast hen neergevallen in het gras. De hond is van oudsher een symbool van loyaliteit en kameraadschap.

Boven de vier mensen worden tien gouden, rechtopstaande pentakels getoond. In de verre achtergrond zien we het grote huis met torens van de familie en een aangelegd gazon en nette perken. Perken zijn magische plekken en op deze kaart kun je zien dat de perken van het mooie huis zorgvuldig worden onderhouden – net als de relatie tussen de gezinsleden.

Betekenissen uit het boek

Van oudsher betekende deze kaart prestatie, financiële zekerheid en emotionele of misschien financiële steun van je familieleden of geliefden. Als laatste getalskaart in de serie van Pentakels, toont deze kaart de ultieme uitkomst van zowel overvloed als spiritualiteit, een gelukkig thuis en liefhebbende vrienden en familie. Met ‘familie’ bedoel ik de sterke emotionele band tussen een groep mensen die dezelfde genegenheid voor elkaar voelen. Onthoud dat familie meer is dan alleen bloedverwanten. Je partner, kinderen, vrienden, huisdieren of je coven leden kunnen je familie zijn. Wanneer deze kaart in een tarotlezing opduikt, heeft de vrager een liefhebbend ‘gezin’ en een gelukkig gezinsleven. Dit is de kaart van toewijding, loyaliteit, gemeenschap en succes. Deze kaart symboliseert ook de erfenissen van een paranormaal of magisch talent dat door de stamboom is doorgegeven. Magie is overal om je heen; omarm het.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00