Dugan Witches Tarot – Negen van Pentakels

Dugan witches tarot pentakels 9
Pentakels Negen

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart Pentakels Negen

Rechtop: Groene heks, kruidenmagie, groene magie. Geluk, succes, vertrouwen, overvloed, zelfvoorziening. Magische krachten en spiritualiteit kunnen worden verbeterd door je handen in de grond te steken en de aarde te verzorgen.

Keerzijde: Een gebrek aan spirituele inspiratie. Zelfgenoegzaamheid. Hoewel je succes hebt behaald, zie het niet als vanzelfsprekend als je recht; blijf werken en vooruitgaan.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

Een tuinheks (garden witch) staat glimlachend en alleen in een weelderige tuin onder een prieel. Ze is omgeven door groen gebladerte en bloemen en ze lijkt bijna te dansen. Ze is duidelijk gelukkig, zelfverzekerd en zelfvoorzienend. De vrouw heeft bruin haar en groene ogen, en haar fluwelen jurk is diep aards bruin met een bosgroene bies. Haar krachten worden versterkt door in de tuin te zijn, omcirkeld door de natuur. De gouden oorbellen die ze draagt, zijn een stille knipoog naar haar succes en welvaart. Om haar nek hangt een ketting van negen groene toermalijnstenen. Die negen juwelen zijn een link naar het nummer van haar kaart, terwijl groene toermalijn de complementaire steen is van de herborist en de magische tuinman.

Op de boog in het prieel groeien negen grote, magische, gele, vijfbladige bloemen. In het midden van deze negen stervormige bloemen zien we een gouden pentagram. Een mooie valk strijkt neer op het prieel net boven de vrouw alsof hij haar gezelschap wil houden. De valk is haar dierlijke bondgenoot. De valk op deze kaart staat voor focus, intuïtie, inspiratie en vertrouwen. In deze kaart kunnen we een van de mysteries van het vak leren, namelijk dat interactie met de natuur en het bewerken van de aarde je spiritualiteit ten goede komt.

Betekenissen uit het boek

Wanneer de Negen van Pentakels verschijnt in een tarotlezing, vertelt het over een tijd van vreugde en overvloed. Deze tarotkaart vertegenwoordigt van oudsher iemand die elegant, succesvol en het gelukkigst is wanneer hij wordt omringd door mooie dingen in de natuur. Deze kaart symboliseert een heks die het element aarde aanboort om haar krachten te ontvangen. Ongeacht hun titel – tuinheks, groene heks of magische herborist – dit is een aardse, praktische persoon die van de natuur houdt, een mooi huis schept en onderhoudt en een magische tuin laat groeien. Bovendien vertegenwoordigt deze kaart het delen van de magie en de geheimen van de tuin met anderen. Je wordt opgeroepen om verbinding te maken met de aarde en haar mysteries te bestuderen. Ten slotte kan de Negen van Pentakels aangeven dat de financiële zorgen voorbij zijn. Het luidt een tijd in van creatieve focus, zelfvertrouwen en persoonlijke groei.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00