Dugan Witches Tarot – Aas van Kelken

Dugan witches tarot kelken aas
Kelken Aas

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart Kelken Aas

Rechtop: Geboorten, bruiloften, gelukkig nieuws en feesten. Romantiek en relaties. Een emotioneel begin. Paranormale krachten, creativiteit en genezing. Het element water.

Keerzijde: Egoïsme. Je ego staat je succes in de weg.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

De Aas van Kelken drijft bij zonsopgang op het oppervlak van een glinsterend meer. De zilveren beker met een gestileerd schulprand is omgeven door bloeiende roze waterlelies en grote groene bladeren. De beker stroomt over van water en er zijn vier waterstromen – één voor elke richting en elk element – die over de rand van de zilveren beker stromen en weer naar beneden in het meer, waardoor het water terugkeert naar zijn bron. Op de achtergrond komt de zon op boven de rand van de beker, wat de geboorte van een nieuwe dag aangeeft. Het vrouwelijke element water staat centraal op deze kaart. De beker of kelk is een aloud symbool van het Goddelijke Vrouwelijke. De beker wordt gezien als de baarmoeder waaruit al het leven stroomt. Deze specifieke Aas is een gunstige tarotkaart voor persoonlijke relaties, aangezien deze serie te maken heeft met liefde en emoties. De Aas van Kelken symboliseert ook kansen die zich spontaan aandienen en emotionele groei en de geschenken die daarbij horen. De Aas van Kelken vertelt ons dat het nu tijd is voor nieuwe en creatieve projecten, goddelijke inspiratie, een nieuwe romance, een nieuw leven en een frisse start.

Betekenissen uit het boek

De Aas van Kelken is de meest krachtige en pure vorm van het vrouwelijke element water. Wanneer de Aas van Kelken in een lezing verschijnt, kondigt deze geboorte, groei, liefde en helderziendheid aan. Deze kaart verschijnt vaak wanneer een zwangerschap wordt aangekondigd of bevestigd. De Aas van Kelken betekent meer dan alleen fysieke geboorte. Deze Aas staat symbool voor een bruiloft, een gelukkig huwelijk, een gezonde relatie en een liefdevolle familie. Het kan ook een symbool zijn voor emotionele groei en genezing. Bedenk ook dat het element water wordt geassocieerd met psychische krachten, creativiteit, verbeeldingskracht en spirituele en emotionele vervulling. Staar in de kelk, naar het oppervlak van het water in die uit zichzelf overstromende zilveren beker … welke nieuwe, betoverende dingen staan ​​op het punt om in jouw wereld geboren te worden?

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00