Dugan Witches Tarot – Twee van Kelken

Dugan witches tarot Kelken 2
Kelken Twee

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart Kelken Twee

Rechtop: Romantiek. Een verloving, handvasten, huwelijk of verzoening. Een partnerschap. Gelijkheid en ware liefde.

Keerzijde: Problemen in uw relatie. Argumenten, ruzies. Scheiding.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

Een man en vrouw staan ​​voor een mooi, kalm en sprankelend meer. Ze staan ​​tegenover elkaar en glimlachen en zijn gelukkig. De afgebeelde vrouw draagt een oceaanblauwe jurk met lange, vloeiende mouwen. De kleding van de man is waterig blauw en groen. Dit is een knipoog naar het heersende element water dat door de kelken vertegenwoordigd wordt. Ze hebben elk een zilveren beker vast en toasten elkaar. Hun andere handen zijn bij de polsen, met een gouden koord bij elkaar gebonden. Dit symboliseert de wicca trouwceremonie van handvasten. Waar de randen van de zilveren bekers elkaar raken, zien we een stralend en helder schijnend licht.

Zowel de man als de vrouw hebben een bloemenkapje of -krans in hun haar, gemaakt van viooltjes, witte rozen, witte en paarse driekleurige viooltjes en diep-groene klimop. De viooltjes zijn heilig voor de godin Venus en deze bloemen spreken van een trouwe minnaar. De witte rozen in de bloemenkransen van het paar symboliseren een nieuw begin en ware liefde. De vrolijke driekleurige viooltjes vertellen ons dat het paar liefdevolle gedachten deelt, en de klimop staat voor de trouw van heilige geloften.

Betekenissen uit het boek

De Twee van Kelken tarotkaart vertegenwoordigt relaties specifiek tussen twee mensen. Deze kaart staat symbool voor evenwicht en gelijkheid. Hier is een magische vereniging die hart, lichaam en ziel op de best mogelijke manier met elkaar verbindt. Wanneer deze kaart in een tarotlezing terechtkomt, symboliseert het romantiek, een verloving of een gelukkig huwelijk of romantische relatie. Deze kaart kan ook een teken zijn van een aanstaande bruiloft of handvasten-ceremonie, afhankelijk van de kaarten die eromheen vallen, zoals tarotkaart Staven Vier. De Kelken Twee kan duiden op een hechte vriendschap of een succesvol en gelukkig zakelijk partnerschap. Het illustreert de hoop op een nieuwe reis samen als koppel en laat ons zien dat er altijd nieuwe emotionele kansen zijn voor ondersteunende vriendschap en een ware en blijvende liefde.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00