Dugan Witches Tarot – Ridder van Zwaarden

Dugan witches tarot zwaarden ridder
Zwaarden Ridder

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart Ridder van Zwaarden

Rechtop: Geen angst. Moed, momentum. Snelle verandering en vooruitgang. Een slimme, dappere en capabele man. Sta op en verdedig je positie.

Keerzijde: Conflict, misplaatste agressie, geen vooruitgang.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

De knappe jonge Ridder van Zwaarden en zijn oorlogspaard springen de strijd in. In zijn rechterhand houdt hij een opgeheven zwaard, terwijl hij zich vol vertrouwen in het strijdgewoel begeeft. Met zijn linkerhand houdt hij lichtjes de teugels van zijn machtige Friese paard vast. Hij heeft de controle en is op zijn best. Ridder van Zwaarden is een gevaarlijke, magnifieke en gewaagde krijger. Zijn vizier op zijn helm is omhoog, zodat hij zonder belemmering kan zien wat er komt. Zijn felgele mantel wappert achter hem aan en zijn veelgebruikte wapenrusting is donkerzilver met blauwe accenten. De mantel van de ridder en het hoofdstel en de versiering van zijn paard zijn geel en versierd met een heraldisch havikontwerp, dat gretigheid en de sensatie van de jacht symboliseert. De kleuren en heraldiek illustreren duidelijk de link van de ridder met het element lucht. Op de achtergrond achter de ridder en het paard zien we onweerswolken over de vlakten rollen. Bij de Ridder van Zwaarden draait alles om moed, snelheid, scherpzinnigheid, moed en dienstbaarheid. Het element lucht benadrukt de perceptie van snelheid; de kracht van de ridder en de voorwaartse beweging zijn duidelijk. Hij is een onverschrokken persoon en zijn idealen en overtuigingen stuwen hem vooruit. Hij komt op voor waar hij in gelooft. Deze ridder illustreert de allerbeste kwaliteiten van de serie van Zwaarden; balans, energie, intelligentie en drive gekoppeld aan verantwoordelijkheid.

Betekenissen uit het boek

Als we deze tarot hofkaart in twee woorden zouden moeten samenvatten, zouden ze ‘geen angst’ zijn. Als deze kaart brullend in een tarotlezing verschijnt, verwacht dan opwinding, beweging en avontuur. Er is behoefte aan actie en het is tijd om erin te duiken en de held te zijn. Deze hofkaart vertegenwoordigt een gepassioneerde en opwindende jongeman met bruin haar en grijze of lichtbruine ogen. Dit is een persoon die slim en bekwaam is in een crisis. Hij is slim en dynamisch en beschikt over een vlijmscherpe humor. Hij is misschien een beetje arrogant, maar het maakt allemaal deel uit van zijn charme. Dit is de kaart van de soldaat en de krijger. De Ridder van Zwaarden komt brullend in je leven en brengt ontdekkingen, communicatie, nieuwe ideeën en verandering.

De uitdaging van Tarotkaart de Ridder van Zwaarden is om voor jezelf en je overtuigingen op te komen. Snelle beweging en transformatie komen op je pad – hou vol en geniet van de rit.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00