Dugan Witches Tarot Ridder van Staven

Dugan witches tarot staven ridder
Staven Ridder

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart Ridder van Staven

Rechtop: Avontuur, verandering, vertrouwen, enthousiasme. Passie. Reizen voor zaken. Maak nu een gewaagde zet. Beweging. Een nieuwe baan, een nieuw huis.

Keerzijde: Haast, gevaarlijke risico’s nemen. Verwarring, een verstoord of ontspoord project.

Beschrijving uit het Witches tarotboek

De Ridder van Staven is zelfverzekerd en opgewekt en komt recht op je af. Hij draagt ​​een gouden harnas en rijdt in volle galop op een wit paard. In de rechterhand van de ridder is een lange bloeiende meidoorn staf versiert met een rode slinger die wappert in de wind. Zijn vizier is omhoog geklapt zodat we zijn gezicht en een beetje van zijn lichtblonde haar kunnen zien. Hij is onverschrokken en zijn uitdrukking is intens en hartstochtelijk. De Ridder van staven draagt ​​een vloeiende, felrode en wapperende cape op zijn avontuur. Op de achtergrond zien we een mooie zomerhemel bij zonsondergang, een meer en drie bergtoppen.

De heraldische leeuw op zowel de tuniek van de ridder als op het kleed van zijn paard, symboliseert moed en kracht. De leeuw zelf wordt van oudsher geassocieerd met het element vuur, en de rode en gouden kleuren van zijn kostuum zijn een andere knipoog naar dit element waaruit hij zijn passie en lef haalt. De Staven Ridder is een symbool van snelheid, avontuur en actie.

Betekenissen uit het boek

Wanneer de Staven Ridder brullend in je leven komt, brengt hij verandering, spannende activiteit en opwinding. Dit is de bewegingskaart; verwacht het onverwachte. Misschien merk je dat je naar een nieuwe baan op zoek gaat, of gaat verhuizen. Een kans om te reizen kan zich voordoen. De reis kan voor zaken zijn, omdat de tarotkaarten van Staven vaak verband houden met carrière en zaken. Deze tarotkaart luidt een tijd van energie, gewaagde bewegingen, actie en avontuur in. Deze kaart kan ook aankondigen dat een energieke, vurige, eigenwijze en enthousiaste jongeman met blond haar en lichte ogen op het punt staat je leven te betreden, dus wees alert.

De uitdaging van de Ridder van Staven is om verandering te omarmen, op avontuur te gaan en te genieten van de reis.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00