Dugan Witches Tarotkaart – De Zon

Dugan witches tarot de zon
De Zon

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart De Zon

Rechtop: Prestatie, persoonlijke kracht, goede tijden, gelukkige gebeurtenissen. Vriendschap, vitaliteit, vreugde, enthousiasme. Roem, groei, succes, geluk. Zonnemagie. De zonnewende en de equinoxen.

Keerzijde: Terugkeren naar de realiteit. Wedstrijd. De eisen om in de publieke belangstelling te staan.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

Een jonge blonde jongen rijdt op een wit paard door een veld met prachtige zonnebloemen. Boven hem, in een zomerblauwe lucht, worden witte wolken verlicht door de stralende zon die naar beneden straalt. Het is het hoogtepunt van het groeiseizoen en een dag van kracht: de zomerzonnewende. De kleine jongen op de kaart is lief, glimlachend, gelukkig en beleeft een avontuur. Hij belichaamt opwinding, enthousiasme en vreugde. Als je goed luistert, hoor je hem naar je roepen om met hem mee te gaan op avontuur. Hij is het goddelijke zonnekind.

Zonnebloemen draaien zich van nature overdag naar de zon, en in de taal van bloemen symboliseert de zonnebloem roem, succes en aanzien. Het witte paard staat voor beweging en vooruitgang. In veel mythologieën vertegenwoordigt een wit paard de dageraad, het leven, het licht en de verlichting. Ook zijn witte paarden gekoppeld aan magie en het feeënrijk. Het witte paard, het blonde kind en de zonnebloemen worden allemaal herkend als klassieke zonnesymbolen. Deze vrolijke grote arcana tarotkaart wordt ook geassocieerd met persoonlijke kracht en de viering van de equinoxen en de zonnewenden.

Betekenissen uit het boek

Tarotkaart De Zon is een van de meest gelukkige kaarten in het tarotspel. De Zon is een kaart met goede voortekenen, veel geluk, prestatie, creativiteit en doorbraken. Dans onder het licht van de zon en werk me de zonnemagie. Succes is van jou; verwacht gelukkiger tijden, een goede gezondheid, energie en vitaliteit. Spirituele heelheid is bereikt. Je zult genieten van goede tijden met lieve vrienden, en magische gebeurtenissen en vieringen komen op je af. Persoonlijke kracht is op zijn hoogtepunt. Richt dat charisma en kijk waar het je heen brengt. Dingen werken in jouw voordeel, dus hou je vast en geniet van de rit!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00