Dugan Witches Tarot – De Wereld

dugan witches tarot De Wereld
De Wereld

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart De Wereld

Rechtop: Wedergeboorte, heelheid, voltooiing, vreugde. Overwinning en prestatie. Het succesvolle einde van een reis. De magie en het wonder van de natuurlijke wereld. Spirituele connecties tussen mensen en/of coven leden.

Keerzijde: Vertraagde voltooiing van een project. Terugkerende problemen. De magie van de natuurlijke wereld de rug toekeren.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

Tarotkaart De Wereld symboliseert het einde van de reizen van de Dwaas en is de afronding van alle kaarten ervoor. Hij heeft zich een weg gebaand door de mysteries van de Grote Arcana en heeft voltooiing gevonden. De Dwaas wordt weergegeven in de linkerbovenhoek. Hij is ouder en wijzer geworden nu hij zijn magische reis heeft voltooid. In de andere hoeken van de Wereldkaart hebben we afbeeldingen van de geschenken die hij tijdens zijn expeditie heeft verkregen. In de rechterbovenhoek zweeft een steenarend door de lucht. De adelaar staat voor de gaven van intelligentie, moed en vertrouwen. Rechtsonder zien we een volwassen mannetjesleeuw. De leeuw betekent de gaven van kracht, passie en wedergeboorte die de dwaas nu heeft verkregen. In de linkerbenedenhoek staat een krachtig hert. Het hert symboliseert trots, evenwicht en integriteit. Onze wijzere en oudere dwaas kan nu gemakkelijk al deze vaardigheden gebruiken, zowel in zijn magie als in zijn dagelijks leven.

De Groene Man in het midden van de Wereldkaart lacht naar ons met gebladerte rond zijn gezicht en takken die hem kronen. De takken die van de top van de Groene Man komen, zijn een knipoog naar het gewei van de gehoornde god van de natuur. For heksen is de Groene Man een mooie en suggestieve weergave of archetype van de geweldige krachten en magie van de natuurlijke wereld. Het is een perfecte weergave voor de laatste kaart van de Grote Arcana, aangezien de Groene Man en Tarotkaart De Wereld allebei symbolen zijn van een ontwakende wedergeboorte en regeneratie.

Betekenissen uit het boek

Wanneer deze kaart in een lezing verschijnt, is dit een teken dat spirituele lessen onder de knie zijn. Er is een gevoel van vrijheid en harmonie om van te genieten. Verworven kennis, kracht en zelfs spiritueel begrip zullen nu goed worden gebruikt. De Wereld kan ook duiden op de succesvolle afronding van een project, een persoonlijke wedergeboorte of zelfs op sterke en gezonde spirituele verbindingen met anderen of tussen verschillende groeperingen.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00