Dugan Witches Tarot – De Dwaas

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart De Dwaas

Rechtop: Doe wat je gelukkig maakt. Avontuur, frisse start, verkenning, een reis. Nieuwe ideeën; neem een kans en jaag je dromen na. Het begin van een spirituele zoektocht; een nieuw magisch pad of traditie verkennen. Een sprong in het diepe.

Keerzijde: onverantwoordelijkheid, roekeloosheid, gevaarlijk en onzorgvuldig gedrag. Een precaire situatie. Het is nodig om voorzichtig te zijn en vooruit te plannen.

Dugan witches tarot de dwaas
De Dwaas

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

De Dwaas staat aan het begin van zijn spirituele en magische reis. Hij is jong, open en heeft genoeg lef om een ​​risico aan te durven en een sprong in het diepe te wagen. Hij wandelt langs de uiterste rand van de klif, een groene vallei onder hem en bergen aan de achterkant, zich onbewust van of onbezorgd over het risico. Een leren tas gevuld met zijn ervaringen uit het verleden hangt aan zijn reizigersstaf. Deze worden veilig bewaard door zijn overtuigingen, gesymboliseerd door het pentagram dat de tas gesloten houdt. Zijn heldere, kleurrijke kostuum geeft een knipoog naar zowel zijn vrolijke humeur als zijn zonnige instelling. De rode veer in zijn pet symboliseert zijn levenslust en zijn liefde voor de reis. De dwaas heeft zijn gezicht naar de helderblauwe lucht gericht en geniet van de vrijheid, opwinding en avontuur van zijn reis.

De witte rozenknop die de dwaas draagt, symboliseert zijn onschuld, zijn vertrouwen en dat nieuwe begin. De hond op deze kaart is de metgezel en familiar van de Dwaas. Het springt vrolijk naast hem. West Highland witte terriërs (ook wel Westies genoemd) staan ​​bekend als loyale, energieke en slimme honden – een perfecte metgezel voor de beginnende reiziger.

Betekenissen uit het boek

Deze eerste grote arcana tarotkaart is een uitstekende illustratie van iemand die zijn gelukzaligheid volgt. De Dwaas verschijnt vaak in een tarotlezing wanneer de vrager iets nieuws en compleet anders probeert. Hij begint misschien net aan zijn spirituele reis of een verkenning van een nieuwe magische traditie of pad. Misschien neemt hij een geheel nieuwe baan aan of overweegt hij een innovatieve zakelijke kans. De dwaas moedigt ons aan om te durven, meer open van geest te zijn en van de rit te genieten. Laat je niet meeslepen door zorgen. De dwaas overtuigt je er lachend van om te vertrouwen en een kans te wagen, en niet te veel over de toekomst te piekeren – in plaats daarvan geniet je gewoon van de reis en neem je de dingen één dag tegelijk.

Deze kaart gaat helemaal over de spreekwoordelijke sprong in het diepe. Natuurlijk is het mogelijk dat je een fout maakt of valt, maar hey! Je kunt altijd direct weer opstaan, jezelf afborstelen en het opnieuw proberen. Soms is dat de beste manier om te leren – door te durven doen. Kortom, De Dwaas moedigt je aan om open te staan ​​voor nieuwe kansen en ideeën. Leef op het randje; denk outside-the-box. Wees zelfverzekerd en moedig! Er is een grote, wijde, magische wereld daarbuiten … ga die ontdekken!

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00