Dugan Witches Tarot – De Ster

Dugan witches tarot de ster
De Ster

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart De Ster

Rechtop: Genezing, inspiratie, intuïtie, vernieuwing. Hoop, vrede, ingewilligde wensen. Astrologische magie. Wijsheid. Creativiteit stroomt.

Keerzijde: Pessimisme, vertraging, twijfel, spirituele blokkades.

Betekenissen uit het Witches Tarotboek

De stergodin staat naakt aan de waterkant. Ze heeft een voet op het land en de andere in het water. Ze heeft haar armen uitgestrekt zowel over het water als het land. In elke hand heeft ze eenvoudige aardewerken kannen. Eén kan stroomt uit over water, wat fysieke genezing vertegenwoordigt, terwijl het water uit de andere kan terugstroomt in de waterplas, wat symbool staat voor spirituele genezing. Een grote ster schijnt aan de nachtelijke hemel, omringd door zeven kleinere sterren. Elke ster heeft acht glanzende stralen. De achtstralenster is een symbool van genezing en het is embleem van de godin Venus, naar wie de Avondster is vernoemd. De gloeiende sterren op deze kaart herinneren je eraan om je dromen te volgen, te werken met de stille getijden en energieën van de sterren, en dat op dit moment je wensen zullen worden vervuld. Rond de stergodin en aan de oevers groeien blauwe vergeet-mij-nietjes. De vergeet-mij-nietjes, ook heilig voor de godin Venus, vertegenwoordigen hoop en liefde.

In tegenstelling tot de tarotkaart Matigheid, werkt de stergodin tussen de werelden in deze afbeelding. De plek tussen werelden is één van de meest magische plekken. De heilige ibisvogel die op het houtblok aan de kust staat, vertegenwoordigt Thoth, een Egyptische god van goddelijke wijsheid en wetenschap. Thoth was de uitvinder van de astronomie en werd beschouwd als beschermheer van magie.

Betekenissen uit het boek

De ster is een kaart van hoop, innerlijke rust, creativiteit en genezing. Wanneer deze mooie, rustige kaart in een tarotlezing opduikt, is dit een teken dat fysieke en emotionele genezing onderweg is. Houd goede hoop, volg je dromen en je wensen zullen worden vervuld.

Deze kaart spreekt van inspiratie; je creativiteit zal beter stromen dan ooit tevoren. Laat het je vullen en kijk waar het je heen leidt. De Ster illustreert een zachtere, rustige magie en geeft aan dat je succesvol zult werken met je intuïtieve gaven. Astrologische timing is ook absoluut noodzakelijk voor elke magie die op dit moment wordt uitgevoerd.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00