Dugan Witches Tarot – De Toren

Dugan witches tarot de Toren
De Toren

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart De Toren

Rechtop: Verandering van plannen, onthulling van geheimen. Omwenteling. Een klap voor het ego. Situaties komen tot een hoogtepunt. Nieuwe evaluatie. Dramatische verandering. Het verwijderen van blokkades op je spirituele pad.

Keerzijde: argumenten, trauma, frustratie, vernietiging.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

Tarotkaart De Toren illustreert dat er een dramatische openbaring of een plotselinge verandering van plannen is geweest. Stormachtige, donkere luchten omringen een toren die hoog op een klif staat. Bliksem kronkelt naar beneden uit onweerswolken en raakt de toren, waarbij een kroon van de top wordt geslagen. In de toren brandt een vuur dat reinigt en transformeert. Twee figuren vallen van de toren, met hun hoofden naar beneden. Dit laat ons zien dat de gebeurtenis volledig buiten hun controle is.

De toren symboliseert onze ambities en de robijnrode kroon vertegenwoordigt het ego. In magische tradities worden robijnen gebruikt om het bewustzijn te verhogen. De bliksemschicht in deze scène geeft aan dat er nu een flits van inzicht is, en het heldere licht van de waarheid zal elke twijfelachtige situatie verlichten. Blokken worden verwijderd en uiteindelijk wordt negatieve energie doorbroken. Er vindt transformatie plaats; herwaardering is op dit moment noodzakelijk. Je wordt uit je comfortabele kleine wereld gerukt … nu zul je met de nasleep te maken krijgen.

Betekenissen uit het boek

Tarotkaart De Toren gaat helemaal over een schokkende openbaring of een gebeurtenis die voor altijd de manier verandert waarop je jezelf en de mensen om je heen ziet. Dit hoeft niet per se negatief te zijn. Nu al die opgebouwde druk uit de toren is gehaald, zal het vuur binnenin het zowel reinigen als transformeren. Schokkende geheimen worden blootgelegd; je ego heeft misschien een klap gekregen, maar je zult de val overleven. Er komt verandering aan en het wordt dramatisch. De spirituele blokkades of obstakels waarmee je ooit werd geconfronteerd, zijn nu verwijderd. Wat je leert, zal op de lange termijn nuttig zijn.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00