Dugan Witches Tarot – De Schaduwzijde

Dugan witches tarot de duivel
De Schaduwzijde (De Duivel)

Sleutelwoorden bij Witches Tarotkaart – De Schaduwzijde

De Duivel. Een andere persoon macht geven over jezelf en je reacties. Jezelf verdedigen tegen kwalijke magie. Angst overwinnen om overwinnaar te worden.

Omgekeerd: onderdrukking, illusies, bedrog.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

De Schaduwzijde vervangt de traditionele tarotkaart De Duivel; Heksen identificeren zich niet met het concept van een duivel. Tarotkaart De Schaduwzijde laat zien wat er gebeurt als je angst en paniek de overhand laat krijgen. Deze kaart illustreert een paar dat weg kruipt van een schimmige en angstaanjagende figuur. Ze zijn alleen in een sinister bos. Het is duidelijk dat hun angst hen regeert. De kleding van de man en de vrouw is donker en somber, en duidt erop dat ze zich ongelukkig voelen op deze donkere plek in hun leven. De houding en uitdrukkingen van het stel illustreert hun angst en toont dat ze per ongeluk hun macht aan iemand anders hebben overgedragen. Rennen en zich verbergen voor het schimmige wezen zal niet helpen en hun ook geen troost schenken. In plaats daarvan moeten ze zich omdraaien en hun angsten onder ogen zien en niet langer bang, geïntimideerd of overstuur zijn door situaties en mensen.

We moeten allemaal af en toe door donkere tijden heen. De vraag is: ga je van de gelegenheid gebruik maken om je angsten te overwinnen? Ga je de moeilijke mensen en situaties in je leven onder ogen zien, of ga je zeuren en je zorgen maken? Neem het op tegen je tegenstanders en vecht met eer en integriteit terug, en je zult degenen verslaan die je provoceren.

Betekenissen uit het boek

De Schaduwzijde tarotkaart symboliseert dat je iemand anders of een situatie de macht over je leven hebt geven. De vroegere vriend die op hoge poten de coven verliet, de schoonfamilie die je het leven zuur maakt of de baas waarbij je nooit iets goed kunt doen – dit is een persoon die een kamer binnen kan lopen en je dag kan verpesten … omdat je het toestaat. Breek die kettingen en ga uit die schaduw weg. Stop met het weggeven van je kracht en blijf sterk. Het is belangrijk om te onthouden dat je je op ieder moment los kunt maken van je reactie. Het is tijd om de schaduwkant van je persoonlijkheid te omarmen en je angsten echt onder ogen te zien. Kom in het reine met alles wat je tegenhoudt. Stop met angstig wegduiken. Werk eraan om balans en moed te vinden.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00