Dugan Witches Tarot – Matigheid

Dugan witches tarot matigheid
Matigheid

Sleutelwoorden Witches Tarotkaart Matigheid

Rechtop: Alchemie. Herstel van het evenwicht. Matiging, terughoudendheid en tact. Vind je evenwicht, zoek naar goddelijke boodschappen en werk aan spirituele genezing en transformatie.

Keerzijde: gedrag en acties die uit balans zijn. Verslaving.

Beschrijving uit het Witches Tarotboek

De Griekse godin van de regenboog, Iris, kijkt naar voren en staat met uitgestrekte gouden vleugels aan de rand van het water. Haar pure witte jurk heeft een gouden driehoek op het lijfje, wat staat voor balans en creativiteit. Haar jurk stroomt zachtjes om haar heen. Iris heeft een voet op het land terwijl de andere in het water duikt. Noch aan land, noch in het water, bevindt zij zich op een betoverende locatie waar ze zich in beide werelden tegelijk is – een tussenwereld.

In de handen van Iris zijn twee verschillende bekers en ze giet rustig water van de ene beker naar de andere. Het water stroomt op magische wijze naar buiten voordat het in de onderste beker terechtkomt. Er vindt hier een alchemistische transformatie plaats; ze tempert de vloeistof in de bekers om de juiste balans of het juiste mengsel te vinden. Achter Iris zijn de wolken in de lucht uiteengegaan en zien we een regenboog die hoop, magie en wonderen vertegenwoordigt. Om haar heen op de groene oevers groeien irissen in verschillende kleuren. De betoverende irisbloemen symboliseren ‘een welsprekende boodschap’, die past bij de boodschapper-godin waarnaar ze zijn vernoemd.

Betekenissen uit het boek

Tarotkaart Matigheid verschijnt in een lezing wanneer het tijd is om terughoudend te zijn, iets tactvoller te zijn dan normaal en wat gematigder. Deze grote arcana tarotkaart vertegenwoordigt het mengen van verschillende magische elementen om iets nieuws te creëren, zoals regen en zonlicht die een regenboog vormen. Matigheid staat ook voor persoonlijke alchemie van een spirituele transformatie. Dit is het moment om te werken aan de genezing van je spirituele zelf.

Dit is de perfecte gelegenheid om te werken aan het vinden van de juiste balans of ‘flow’ in je magie en je leven. Wees alert op berichten van de goden.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00